Ο Κλούνι τα «χώνει» στον Τράμπ - Αυτή η τρέλα θα σταματήσει

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τζορτζ Κλούνι, διάσημος ηθοποιός και πολιτικός ακτιβιστής, μίλησε ξεκάθαρα για τις απόψεις του για τις επερχόμενες εκλογές και ήταν λάβρος κατά του υποψηφίου των ρεπουμπλικανών.

Ο Κλούνι εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κούρσα του Τραμπ στις προκριματικές εκλογές των ρεπουμπλικανών και υποστήριξε ότι αυτή η υπερβολική δημοσιότητα θα τελειώσει.

«Αυτός είναι ένας εκλογικός κύκλος και

συμβαίνει να επικρατεί μία τρέλα» είπε ο Κλούνι και πρόσθεσε ότι «η ιδέα της ξενοφοβικής, φασιστικής θεωρίας ότι θα απαγορεύσουμε τους μουσουλμάνους από το να έρθουν στις ΗΠΑ και θα διώξουμε 12 εκατ. Μεξικανούς και θα χτίσουμε ένα μεγάλο τοίχο στα σύνορα, δεν πρόκειται να συμβεί».

Σε αντίθεση είπε ο γνωστός ηθοποιός, αυτή η υστερία που καλύπτει τον δισεκατομμυριούχο θα καταρρεύσει. «Αυτή η χώρα δεν πρόκειται να το κάνει αυτό, όλη αυτή η φλυαρία (για τον Τραμπ) θα συνεχιστεί για δύο ή τρεις μήνες αλλά τελικά ή τρέλα θα σταματήσει και θα μιλήσουμε για πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία».

Ο Τραμπ που είναι υποστηρικτής των Δημοκρατικών εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ταμπ δεν θα θριαμβεύσει. «Έχω εμπιστοσύνη ότι στο τέλος αυτό που θα μετρήσει θα είναι τα πραγματικά ζητήματα» είπε ο διάσημος ηθοποιός.

ΚλούνιΤραμπεκλογές ΗΠΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα