Ο «καυτός κατάδικος» διχάζει: Θα αγαπούσα την πάμπλουτη σύντροφό μου, ακόμα και αν ήταν πάμπτωχη

ΚΟΣΜΟΣ

Μια συνέντευξη του 33χρονου κατάδικου που έγινε τοπ μόντελ ήταν αρκετή για να τον κατηγορήσουν για υποκρισία.

Ο Τζέρεμι Μικς μίλησε στην εφημερίδα Mirror για τον έρωτα που ζει στο πλευρό της 26χρονης δισεκατομμυριούχου κληρονόμου της αλυσίδας καταστημάτων Top Shop και BHS, Κλόε Γκριν.

«Όταν γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι, δεν ήξερα καν ποια είναι» δηλώνει ο γοητευτικός γαλανομάτης που βγήκε πέρσι από τη φυλακή, όπου εξέτιε ποινή για συμμετοχή σε συμμορία και ληστείες. «Θα την ερωτευόμουν ακόμα και αν δεν είχε ούτε ένα δολάριο» συμπλήρωσε το μοντέλο, προκαλώντας χιλιάδες ειρωνικά σχόλια στο διαδίκτυο για το αν είναι πράγματι ερωτευμένος μαζί της ή αν είναι μαζί της λόγω της τεράστιας περιουσίας της και της επιρροής που έχει στον κόσμο της μόδας.

«Η Κλόε είναι υπέροχη, τα παιδιά μου τη λατρεύουν. Τη βλέπουν ως καλή φίλη. Πάμε μαζί παντού, μιας και τα παιδιά μένουν μαζί μας στο σπίτι της Κλόε, δεκαπέντε μέρες τον μήνα. Γελάμε, διασκεδάζουμε, είναι μοναδική» συνέχισε, πλέκοντας το εγκώμιο της συντρόφου του, για χάρη της οποίας χώρισε από τη νοσοκόμα σύζυγό του.

Μάλιστα, πέρα από τη δημόσια εξομολόγησή του για τον έρωτά του για την Κλόε, ο Μικς δε δίστασε να κάνει «επίθεση φιλίας» στον πατέρα της, Σερ Φίλιπ Γκριν, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Μεγάλη Βρετανία.

«Τον σέβομαι απεριόριστα, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν έχει φέρει αντίρρηση στην επιλογή της κόρης του στο πρόσωπό μου, και αυτό γιατί ξέρει καλά την κόρη του και εμπιστεύεται τις επιλογές του. Για μένα ο Σερ Φίλιπ είναι μια πατρική φιγούρα, καθώς ο πατέρας μου ήταν απών (σ.σ. βρίσκεται στη φυλακή για φόνο)» .

Ωστόσο, ο Σερ Φίλιπ Γκριν φαίνεται να έχει απαγορεύσει στη μονάκριβη κόρη του να αρραβωνιαστεί τον «καυτό κατάδικο» με την απειλή της αποκλήρωσης και φίλοι από το περιβάλλον της οικογένειας υποστηρίζουν ότι ο ενδόμυχος φόβος του μεγιστάνα είναι να μην αποκτήσει η Κλόε παιδί με τον Τζέρεμι και να πρόκειται απλώς για ένα καπρίτσιο, που θα της περάσει σύντομα.

Τζέρεμι Μικςκαυτός κατάδικοςΚλόε ΓκρινTop ShopHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα