Ο ιδρυτής του McAfee anti-virus διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Την αμερικανική προεδρία διεκδικεί ο 69χρονος ιδρυτής του anti-virus και της εταιρείας κυβερνο-ασφάλειας McAfee, Τζον ΜακΆφι, όπως ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο youtube.

Το κόμμα του ονομάζεται το «Κυβερνο-Κόμμα» (Cyber Party) και o ΜακΆφι έχει ήδη δημιουργήσει ιστοσελίδα για την προεκλογική του καμπάνια.

Ο ΜακΆφι δήλωσε: «Ζω σε μια χώρα που έχει περάσει τόσους νόμους, τους οποίους, με μια μέση ταχύτητα ανάγνωσης 24 ώρες τη μέρα, θα χρειαζόμουν 600 χρόνια

για να διαβάσω. Με προστατεύει μια κυβέρνηση που επεμβαίνει στην ιδιωτικότητά μου, ώστε να είναι σίγουρη ότι δεν είμαι ο εχθρός από τον οποίο με προστατεύει».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ζω σε μια χώρα που κυβερνάται από ανθρώπους σε μεγάλο βαθμό άσχετους με την κυβερνο-ασφάλεια, όπως αποκαλύπτουν οι πολλαπλές παραβιάσεις κυβερνητικών υπολογιστών από χάκερ. Ο κυβερνοπόλεμος είναι πλέον ο νέος τρόπος πολέμου και η κυβέρνησή μου είναι αγράμματη».

Ο ΜακΆφι δεν έχει μετοχές στην ομώνυμη εταιρεία που ίδρυσε το 1987, καθώς η McAfee εξαγοράστηκε αργότερα από την Intel για 7,6 δισεκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012, είχε εξαφανιστεί μετά τον φόνο ενός γείτονά του στο Μπελίζ. Τελικά, συνελήφθη στα σύνορα με τη Γουατεμάλα και μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ. Ο πρωθυπουργός του Μπελίζ Ντιν Μπάροου τον είχε χαρακτηρίσει τότε «υπερβολικά παρανοϊκό».

anti-virusMcAfeeιδρυτήςπροεδρίαΗΠΑHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα