Ο γάμος των 2 εκατομμυρίων δολαρίων - Ασύλληπτη χλιδή (Video + Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο γιος του Αρμένιου δισεκατομμυριούχου Karapetyan, Sargis Karapetyan, 23 ετών, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Salome Kintsurashvili, 25 ετών, και ο γάμος τους κόστισε το εξωφρενικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το ασύλληπτο αυτό ποσό, ξοδεύτηκε σε υπερπολυτελείς στολισμούς, σε βασιλικά κοσμήματα, στα 3 πανάκριβα φορέματα που άλλαξε η νύφη, και στο συγκρότημα των Maroon 5, που πήρε 500.000 – 800.000 δολάρια για να διασκεδάσει όλο το βράδυ τους καλεσμένους του ζευγαριού!

Το νυφικό ήταν δημιουργία υψηλής ραπτικής, της Elle

Saab, 35.000$ το οποίο συνδύασε με ένα αυτοκρατορικό κόσμημα Tiffany αξίας, πάνω από 200.000 δολάρια.

Για τις επίσημες φωτογραφίες, η νύφη φόρεσε ένα εκπληκτικό δαντελένιο φόρεμα της Alessandra Rich, με μακριά ουρά που απλωνόταν με χάρη στο πάτωμα. Χορευτές παραδοσιακών χορών από την Αρμενία και τη Γεωργία κλήθηκαν για να διασκεδάσουν τους καλεσμένους και φυσικά να δείξουν τους παραδοσιακούς χορούς από τον τόπο καταγωγής της νύφης και του γαμπρού.

Η αφρόκρεμα της κοσμικής κοινωνίας της Ρωσίας, Αρμενίας και Γεωργίας ήταν εκεί, ενδεδυμένη κατάλληλα για να εντυπωσιάσει. Καλεσμένος του ζευγαριού, δημοσίευσε φωτογραφίες του γάμου στο Instagram, σχολιάζοντας ότι αισθάνθηκε πως ήταν σα να βρέθηκε ξαφνικά μέσα στο παραμύθι, «η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».Και ενώ τα φορέματα των καλεσμένων ήταν εκπληκτικά, ήταν ο χώρος και η εκπληκτική, βγαλμένη από όνειρο, διακόσμηση που έκανε τα παραμύθια να ωχριούν μπροστά σε αυτό τον γάμο.

Καθώς οι επισκέπτες εισέρχονταν στον χώρο, έπρεπε να περπάτησουν μέσα από ένα μονοπάτι για να φτάσουν στην αίθουσα της δεξίωσης, περνώντας μέσα από ένα εικονικό δάσος, με ψεύτικα δέντρα και λουλούδια.

Στην κύρια αίθουσα υποδοχής, όπου κάθονταν οι 500 επισκέπτες, υπήρχε ένας τεράστιος πολυέλαιος και κάτι «παραμυθένια» φώτα που έκαναν το χώρο μαγικό. Υπήρχαν, επίσης, χιλιάδες λουλούδια, συμπεριλαμβανομένου ενός τοίχου λουλουδιών, μπροστά στον οποίο φωτογραφιζόταν η νέα κυρία Karapetyan. Ο χώρος ήταν λουσμένος με μωβ φώτα, κάνοντας τους πάντες να αισθάνονται πρωταγωνιστές σε ένα μαγικό παραμύθι.

Αργά το βράδυ, νύφη και γαμπρός άλλαξαν ρούχα και φόρεσαν την παραδοσιακή αρμενική στολή για να χορέψουν τον επίσημο χορό της βραδιάς.

Ο γάμος ήταν κάτι περισσότερο από πλούσιος. Δείτε τις φωτογραφίες, τα λόγια είναι περιττά.

Αρμένιου δισεκατομμυριούχου KarapetyanSalome Kintsurashviliγάμος2 εκατομμυρία δολαρίαMedia Gallery: Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα