Ο Χάρα λύτρωσε τον Ολυμπιακό στην «κόλαση» του ΟΑΚΑ – Διακοπή του αγώνα λόγω εισβολής ανεγκέφαλων οπαδών (Video)

ΑΘΛΗΤΙΚA

Το γκολ του Φράνκο Χάρα στο 89’ οδήγησε σε εισβολή οπαδών, οριστική διακοπή του αγώνα και τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου χαλώντας το πάρτι της ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πάγωσαν το ΟΑΚΑ στο 89’, με το γκολ

του Χάρα και τους πανηγυρισμούς των Πειραιωτών στη συνέχεια να προκαλεί εισβολή οπαδών και την άμεση καταφυγή των παικτών στα αποδυτήρια.

Οριστική διακοπή του αγώνα η απόφαση του διαιτητή Καλογερόπουλου, ο οποίος ακολούθησε τη νέα οδηγία Κοντονή, πράγμα που σφραγίζει την πρόκριση των Πειραιωτών στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε ένα παιχνίδι-σούπα όπου δεν είδαμε αξιόλογο ποδόσφαιρο, η Ένωση με τη συμπαράσταση 70.000 (!) οπαδών είχε την πρωτοβουλία στις κινήσεις, αλλά έβρισκε μπροστά της τον ανίκητο Ρομπέρτο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ήταν «σκιά» του καλού του εαυτού και μόνο στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης πίεσε για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ που θα του έδινε την πρόκριση.

Γκολ που ήρθε στο 89ο λεπτό μετά από παράλληλη μπαλιά του Φορτούνη και γκολ με το στήθος του Χάρα. Οι έντονοι πανηγυρισμοί των «ερυθρόλευκων» στη συνέχεια προκάλεσαν την εισβολή κάποιων ανεγκέφαλων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματισμένους σεκιούριτι.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (81’ Ρόβας), Μάνταλος (67’ λ.τ. Ντακόλ), Πλατέλλας, Αραβίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σιόβας, Μποτία, Σαλίνο, Μανιάτης (52’ λ.τ. Κασάμι), Μιλιβόγιεβιτς (64’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (11’ λ.τ. Αφελάι), Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Χάρα

ΑΕΚΟλυμπιακόςΚύπελλοδιακοπήεισβολή οπαδώνΟΑΚΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα