Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει μπαμπάς!

ΕΛΛAΔΑ

Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει μπαμπάς! Η σύντροφος του με την οποία είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια είναι έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Την είδηση, που έβγαλε πρώτο το TLIFE, επιβεβαιώνει το περιβάλλον του παρουσιαστή τονίζοντας πως ο ίδιος επιθυμεί διακριτικότητα.
Ο “αρχηγός” των Ράδιο Αρβύλα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε αυτό το ευτυχές γεγονός και γι' αυτό δεν έγινε γνωστό μέχρι η σύντροφός του να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μια στάση ζωής που πάντα

άλλωστε ακολουθούσε ο Αντώνης. Μπορεί η δουλειά του να τον φέρνει πάντα μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά την προσωπική του ζωή επιλέγει να τη ζήσει μακριά από αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ζευγάρι με τη μητέρα του παιδιού του δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία τους.

Στο παρελθόν βέβαια έχουν σχολιαστεί πολλές σχέσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 καθώς είχε δίπλα του εντυπωσιακές κυρίες από το χώρο της showbiz. Όμως εκείνος κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους και δεν σχολίαζε ποτέ κάτι πάνω στην προσωπική του ζωή.

ΚανάκηςμπαμπάςεγκυμοσύνηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα