Ντόρα κατά EE για Τουρκία και ενέργεια: «Το έχουνε χάσει» (Videos)

Την δυσαρέσκειά της για την στάση των Ευρωπαίων εταιρών απέναντι στην Τουρκία μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ και για να το πω και πολύ ξεκάθαρα: Έχω την αίσθηση ότι κάπου οι Ευρωπαίοι το έχουνε χάσει», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας

στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δείχνει να πελαγοδρομεί, να τα «παίρνει είδηση» με μεγάλη καθυστέρηση και να «ζει σε ένα δικό της γυάλινο κόσμο».

Από την κριτική της δεν ξέφυγε και η διορθωτική δήλωση της Κομισιόν μετά το «ουδέν σχόλιο», την οποία και χαρακτήρισε «άσχετη»

Τέλος, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την άποψη ότι η Κομισιόν έχει επιδείξει ολιγωρία και στο «καυτό» ζήτημα της ενέργειας.

«Έχει εμφανίσει μια απίστευτη ολιγωρία στο ενεργειακό και η ολιγωρία αυτή, κατά τη γνώμη μου, δεν δικαιολογείται. Εμείς είμαστε η Ευρώπη, αλλά δεν έχει δικαίωμα να αντιδράει η Κομισιόν με τέτοιου είδους καθυστέρηση για προβλήματα τα οποία αφορούν τις κοινότητες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρασκευή ξεκαθαρίζει ο… ανασχηματισμός

Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση και το «αγκάθι» Τζανακόπουλος

Αυτό είναι το νέο σήμα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντόρα, Τουρκία, Videos,ntora, tourkia, Videos