Ντείβιντ Μπέκαμ: Με τη Βικτόρια δεν είμαστε μαζί για τις μπίζνες, είμαστε οικογένεια

ΚΟΣΜΟΣ

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από όλα όσα είπε να είχε το κομμάτι όπου αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στη σχέση του με τη σύζυγό του Βικτώρια.

«Ο κόσμος λέει πως μένουμε μαζί επειδή ως ζευγάρι αποτελούμε μια επιτυχημένη φίρμα. Φυσικά και δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μένουμε μαζί γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Μένουμε μαζί γιατί έχουμε τέσσερα υπέροχα παιδιά. Είμαστε μια δυνατή, ενωμένη οικογένεια. Έχουμε ισχυρούς γονείς και μεγαλώσαμε και οι δύο με τις σωστές

αξίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην ποδοσφαιριστής απαντώντας σε όλους όσοι τους κατηγορούν πως η Βικτόρια και εκείνος μένουν μαζί για «εμπορικούς λόγους».

Ωστόσο, δεν αρνήθηκε πως και στον δικό του γάμο υπήρξαν δυσκολίες: «Φυσικά και περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά σεβόμαστε πολύ τη ζωή μας και όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με δυσκολίες δουλεύουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια για να τις ξεπεράσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον πρώτο καιρό της σχέσης του με τη Βικτόρια αποκαλύπτοντας ότι τα περισσότερα ραντεβού τους γίνονταν στα πάρκινγκ εστιατορίων, μέσα στην μπλε BMW του. «Συνηθίζαμε να φιλιόμαστε και να περνάμε χρόνο μαζί» δήλωσε.

Ντέβιντ ΜπέκαμΒικτόρια ΜπέκαμγάμοςσχέσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα