Νοσοκόμος βίαζε αναίσθητες γυναίκες και το βιντεοσκοπούσε (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Με 18 χρόνια φυλάκισης και επιπλέον 7 χρόνια αναστολής καταδικάστηκε ο 29χρονος νοσοκόμος Άντριου Χάτσινσον, καθώς βίασε δύο γυναίκες, οι οποίες βρίσκονταν υπό την επήρεια της αναισθησίας στο νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης.

Και οι δύο γυναίκες ανακάλυψαν ότι ήταν θύματα βιασμού, όταν αστυνομικοί τους έδειξαν βίντεο από τις αποτρόπαιες πράξεις του Άντριου, στο οποίο αναγνώρισαν τον εαυτό τους.

Ο δράστης βιντεοσκοπούσε τις γυναίκες, χρησιμοποιώντας μια ιατρική κάμερα και την κάμερα του κινητού του. Η αστυνομία βρήκε πολλά βίντεο και φωτογραφίες στο κινητό του, σε ένα memory stick, στον υπολογιστή του και στην κάμερα, ύστερα από τα παράπονα κάποιων κοριτσιών ότι ένας άνδρας (με τα χαρακτηριστικά του Άντριου) έριξε το κινητό του κάτω από την πόρτα του χώρου όπου άλλαζαν ρούχα σε κέντρο αναψυχής.

Κατά την διάρκεια, της δίκης, ο Άντριου ομολόγησε ότι φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε γυναίκες εδώ και δώδεκα χρόνια.

«Υπήρχαν και άλλες προσπάθειες να βιντεοσκοπήσεις γυμνούς ανθρώπους, μερικούς από τους οποίους δεν θα μάθουμε ποτέ την ταυτότητά τους, ευτυχώς για εκείνους» είπε ο δικαστής της υπόθεσης Ian Pringle QC στον 29χρονο, υπογραμμίζοντας τις απεχθείς πράξεις.

νοσοκόμοςβιασμοίγυναίκεςκάμερανοσοκομείο
Keywords
Τυχαία Θέματα