Νομίζετε ότι το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας ήταν το μόνο λάθος στην τελετή; Κι όμως, κάνετε λάθος (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί το λάθος των διοργανωτών της τελετής των βραβείων Όσκαρ με το βραβείο Καλύτερης Ταινίας (που αρχικά το πήρε το «La La Land» για να δοθεί στη συνέχεια στον... κανονικό νικητή, το «Moonlight») να σφράγισε την τελετή, ωστόσο, η διοργάνωση περιείχε και ένα ακόμα μεγάλο -και, δυστυχώς, τραγικού χαρακτήρα...- λάθος, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις στους απανταχού σινεφίλ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην τελετή

παρουσιάστηκε το έργο ενός σημαντικού ανθρώπου του κινηματογράφου ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Φέτος το αφιέρωμα αφορούσε στην ενδυματολόγο Τζάνετ Πάτερσον, η οποία ήταν υποψήφια για βραβείο Όσκαρ για τις ταινίες «Το Πιάνο» και «Το Πορτραίτο μιας Κυρίας» και η οποία πέθανε τον περασμένο Οκτώβριο.

Μόνο που στο βίντεο που προβλήθηκε η φωτογραφία δεν ήταν της Τζάνετ Πάτερσον, αλλά της παραγωγού Τζαν Τσάπμαν, η οποία είναι... ζωντανή και είχε στο παρελθόν συνεργαστεί με την Πάτερσον.

Η Τσάπμαν αντέδρασε άσχημα στο μακάβριο λάθος, λέγοντας ότι «συγκλονίστηκα από τη χρήση της φωτογραφίας μου αντί της φίλης μου και συνεργάτιδός μου Τζάνετ Πάτερσον. Είχα πιέσει τον ατζέντη της να ελέγξει τις φωτογραφίες και μου είπε ότι η Ακαδημία έχει φροντίσει για όλα. Η Τζάνετ ήταν πανέμορφη και υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ και με θλίβει ότι το λάθος δεν έγινε αντιληπτό».

Για την ιστορία, η Τζάνετ Πάτερσον είναι η κυρία στην παρακάτω φωτογραφία...

ΌσκαρλάθοςΤζάνετ ΠάτερσονHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα