Νίμιτς, Μπαν Κι Μουν αλλά και Αρχιεπίσκοπο βλέπει στη Νέα Υόρκη ο Κοτζιάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σειρά συναντήσεων θα έχει ο Υπουργός Εξωτερικών, στην τελευταία μέρα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ. Νίμιτς, Μπαν Κι Μουν αλλά και Αρχιεπίσκοπο Αμερικής θα συναντήσει ο Νίκος Κοτζιάς.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς σήμερα , τελευταία μέρα της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα συναντηθεί, στη Νέα Υόρκη, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας

στον Ο.Η.Ε., με τον Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοτζιάς, θα συναντηθεί με τους κυρίους Στάνλεϊ Μπεργκμαν και Ντέιβιντ Χάρις, Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή του Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής, αντίστοιχα.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, θα έχει συνάντηση, στις 10:30, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι Μουν, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Εν συνεχεία, o υπουργός Εξωτερικών θα συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, ενώ τέλος θα παρακαθίσει, σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στη δεξαμενή σκέψης «Council on Foreign Relations» με θέμα τις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής και θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στις ΗΠΑ με συνάντησή του, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, με εκπροσώπους της Ομογένειας.

ΚοτζιάςΝέα ΥόρκηΝίμιτςΜπαν κι Μουνσυναντήσεις
Keywords
Τυχαία Θέματα