Νίκος Ανδρουλάκης: Έδωσε τέλος στις… ύποπτες διαρροές – Επίθεση από το Ευρωκοινοβούλιο

Ύποπτες διαρροές στον Τύπο αλλά και στο διαδίκτυο περί άρσης ασυλίας πολιτικού αρχηγού, παρατηρήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε περίεργες διασυνδέσεις του πολιτικού αρχηγού με δυνάμεις όχι φιλικές με την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ρωσία και Κίνα), τις οποίες εξετάζουν οι βελγικές δικαστικές Αρχές. Ουσιαστικά τα σχόλια «φωτογράφιζαν» τον Νίκο Ανδρουλάκη. Το ΠΑΣΟΚ απάντησε την Τρίτη με Non Paper. Ωστόσο, αυτό κρίθηκε πως δεν ήταν αρκετό. Γι’ αυτό και ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

αποφάσισε να απαντήσει από το βήμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Παρουσιάζεται από διαπλεκόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ως μία προσπάθειά μου να προστατευτώ από ένα δήθεν σκάνδαλο που εμπλέκονται τρίτες χώρες. Όσο και να προσπαθούν με σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που θυμίζουν QAnon και Τραμπ να λυγίσουν την αποφασιστικότητά μου να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταφέρουν τίποτα. Από την αρχή αυτής της υπόθεσης, πήρα όλες τις θεσμικές πρωτοβουλίες, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που μου δίνει η ελληνική και ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη».

Στην Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι αυτές οι διαρροές ήρθαν κατά εντολή κυβερνητικών κύκλων στην λογική «πες, πες κάτι θα μείνει». Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση είναι το γεγονός ότι καθυστέρησε πάρα πολύ η αντίδραση από πλευράς του ΠΑΣΟΚ καθώς ήδη για δύο μέρες διακινούνταν αυτές οι… πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης

Νέα Δημοκρατία: Ξανά το όνομα του Γιώργου Αυτιά για υποψηφιότητα

Υπόθεση υποκλοπών: Όλα όσα θα πει ο Ανδρουλάκης στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Μητσοτάκης, ο Ρονάλντο και ο Μέσι – Η επική ατάκα ηλικιωμένου στον πρωθυπουργό και η απάντησή του (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα