Νέο toy boy για την Ντέμι Μουρ –Το ειδύλλιο με τον Τόμπι Μαγκουάιρ

ΚΟΣΜΟΣ

Η τελευταία ερωτική επιλογή της Ντέμι Μουρ θα της προσδώσει και πάλι τον χαρακτηρισμό της “cougar”, αλλά αυτό ουδόλως την απασχολεί.

Η 54χρονη ηθοποιός προτιμά να απολαμβάνει τον έρωτά της με τον 41χρονο συνάδελφο της, Τόμπι Μαγκουάιρ, ο οποίος πήρε πρόσφατα διαζύγιο.

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του radaronline, αναφέρεται ότι η σαγηνευτική σταρ βρήκε την ευκαιρία να αναζωπυρώσει το παλιό ειδύλλιο με τον Τόμπι Μαγκουάιρ μόλις έμαθε ότι εκείνος βρισκόταν σε διαδικασία

διαζυγίου από την Τζένιφερ Μέγιερ.

Ένας φίλος του που γνωρίζει την κατάσταση, αποκαλύπτει: «Η Ντέμι και ο Τόμπι είχαν μία σύντομη ερωτική περιπέτεια το 2002, προτού εκείνη ερωτευτεί τον Άστον Κούτσερ. Τώρα, που είναι και οι δύο ελεύθεροι, ανακαλύπτουν ότι η παλιά φλόγα καίει ακόμα».

Μάλιστα, λέγεται ότι η πρώην σύζυγος του Μπρους Γουίλις χρειάστηκε να στείλει πολλά ερωτικά sms στον ηθοποιό, προκειμένου να τον κερδίσει ξανά.

Μετά το διαζύγιο της από τον 38χρονο Κούτσερ, η Μουρ έχει συνδεθεί κατά καιρούς αποκλειστικά με νεαρότερους άνδρες, όπως τον 33χρονο δύτη Γουίλ Χάνιγκαν, τον 30χρονο έμπορο έργων τέχνης Βίτο Σνάμπελ και τον 35χρονο εστιάτορα Χάρι Μόρτον.

Ντέμι ΜουρΤόμπι Μαγκουάιρcougartoy boyHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Ντέμι Μουρ –Το, Τόμπι Μαγκουάιρ,neo, ntemi mour –to, tobi magkouair