Νέες συγκεντρώσεις για τα Τέμπη και την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (Photos/Video)

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις-πορείες διαμαρτυρίες που πραγματοποίησαν διάφορες συλλογικότητες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την ημέρα της Γυναίκας.

Συγκέντρωση και πορεία φεμινιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ενώ έγινε και δρώμενο μπροστά από τη Βουλή.

Νωρίτερα είχε διακοπέι η κυκλοφορία των οχημάτων στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στην οδό Σταδίου.

Την ίδια ώρα πορεία προς τον ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται από αντιεξουσιαστές για την τραγωδία με 57 νεκρούς στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Tροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς που κινείται η πορεία, ενώ περιφρουρείται από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Από τον Λευκό Πύργο, εργαζόμενοι στην efood πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους του κέντρου.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΤΙΛΙΒΕΡΑΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Ο αγώνας συνεχίζεται.
#Απεργία8Μάρτη #Απεργια #Συνταγμα #τεμπη_απεργια #Τεμπη_Δολοφονια pic.twitter.com/Sg7JxZsKB2

— red_salute (@red_salute) March 8, 2023

Στο άγαλμα Βενιζέλου, σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση από φοιτητές, μαθητές, μέλη του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα περισσότερος κόσμος στην απογευματινή συγκέντρωση στη #Θεσσαλονίκη . #Απεργια8Μαρτη #Απεργια #skg pic.twitter.com/1AuPafBtNw

— Alex Papadopoulos (@alepapadop) March 8, 2023

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: 56 σοροί ταυτοποιήθηκαν – Δεν βρέθηκε στα συντρίμμια DNA μίας αγνοούμενης – Πόσοι τραυματίες νοσηλεύονται

Τέμπη: «Δεν έχουμε τι να παραδώσουμε στους συγγενείς» – Συγκλονίζει η ιατροδικαστής Λάρισας για την αγνοούμενη φοιτήτρια (Video)

Τραγωδία στα Τέμπη: Η αγωνιώδης αναζήτηση του μηχανοδηγού – Επί 17 λεπτά προσπαθούσε να βρει κάποιον (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, Τέμπη, PhotosVideo,nees, tebi, PhotosVideo