Νέες διαμαρτυρίες την Παρασκευή στον Κορυδαλλό για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

ΕΛΛAΔΑ

Συνεχίζονται και την Παρασκευή οι διαμαρτυρίες από την δημοτική αρχή και φορείς του Κορυδαλλού που ζητούν την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Για τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση στη διασταύρωση της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη με την οδό Σολωμού, δίπλα στις φυλακές, από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), ενώ η έναρξη της δίκης έχει οριστεί

για τις 11.00.

Τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της πόλης θα λειτουργήσουν κανονικά -στις προηγούμενες κινητοποιήσεις ήταν κλειστά- εκτός των δημοτικών και νηπιαγωγείων που είναι δίπλα στις φυλακές. Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια έχουν κλείσει προκειμένου να προετοιμαστούν οι μαθητές για τις εξετάσεις τους.

Η εναλλακτική πρόταση που έχει καταθέσει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά είναι ως εξεταστικό κέντρο στις Πανελλαδικές να χρησιμοποιηθεί το ΕΠΑΛ Κορυδαλλού εφόσον η δίκη συνεχιστεί στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών, ωστόσο δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τις ενδοσχολικές εξετάσεις.

διαμαρτυρίαδίκηΧρυσή ΑυγήΚορυδαλλόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα