Νέα θεωρία υποστηρίζει πως ο Χίτλερ διέφυγε μέσω της Σάμου στην Αργεντινή

ΚΟΣΜΟΣ

Μια ομάδα ερευνητών της CIA, μετά από ενδελεχή έρευνα εγγράφων του FBI που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, προσπαθούν να ανακαλύψουν το τι συνέβη τελικά στον Αδόλφο Χίτλερ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, ο Χίτλερ φέρεται να μην πέθανε στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου αλλά αντιθέτως να σκηνοθέτησε το θάνατο του και να διέφυγε στις Κανάριες νήσους όπου

και συνέχισε τη ζωή του.

Ο συνταξιοδοτημένος πράκτορας της CIA Bob Baer τονίζει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του πως “η εξήγηση που μας δίνει η κυβέρνηση είναι ψέμα. Μια ματιά σε αυτά τα αρχεία αρκεί για να αποκαλύψει τι πραγματικά έγινε με τον Αδόλφο Χίτλερ. Επανεξετάζουμε την ιστορία, την ιστορία που υποστηρίζει πως ο Χίτλερ πέθανε στο κρυσφύγετο του και όσο περισσότερο ψάχνουμε, τόσο βλέπουμε πως δεν έχουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.”

Δείγματα που βρήκε η ερευνήτρια ομάδα φέρονται να δείχνουν πως το υποτιθέμενο σώμα του Χίτλερ ήταν πολύ κοντύτερο από ότι θα έπρεπε αλλά και πως είχε μικρότερο κρανίο. Επίσης, το σώμα εξαφανίστηκε πριν μπορέσουν να το μελετήσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.O John Cencich, ο οποίος ήταν ερευνητής εγκλημάτων πολέμου για τα Ηνωμένα Έθνη, ηγείτε πλέον της ομάδας που ερευνά τον Αδόλφο Χίτλερ και υποστηρίζει πως υπάρχουν αποδείξεις πως τόσο ο Αδόλφος Χίτλερ όσο και η σύντροφος του, Εύα Μπράουν, είχαν σωσίες. Δηλώνει πως “η θεωρία πως αυτοκτόνησαν είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενη.”

Ο Cencich υποστηρίζει πως βρήκε έναν Έλληνα ο οποίος φέρεται να είδε τον Χίτλερ. Ο Έλληνας, ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του, δήλωσε πως “Έπρεπε να χτίσω μυστικά τούνελ και διαμερίσματα για τους Γερμανούς. Ναι, οι Γερμανοί ήταν Ναζί και ένας από αυτούς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Στεκόταν μπροστά μου, δεν είχε το χαρακτηριστικό μουστάκι του αλλά τον κατάλαβα από το αεροπλάνο. Ήταν Μάιος του 1945”.

Η ομάδα υποστηρίζει πως μετά από εκεί, μέσω μυστικών τούνελ και υποβρυχίων, ο Χίτλερ έφτασε στην Αργεντινή και επανενώθηκε με τους παλιούς του συνεργάτες.

ναζίΑδόλφος ΧίτλερΓερμανίαΕλλάδαΣάμοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα