Νέα Σμύρνη: Προσωπικές διαφορές το πιο πιθανό σενάριο για το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε αγώνα βόλεϊ

Σε προσωπικές διαφορές, εκτιμούν οι αρχές της ΕΛΑΣ πως οφείλεται το επεισόδιο το μεσημέρι της Κυριακής στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» στη Νέα Σμύρνη.

Περίπου στις 17.00, κατά την διάρκεια αγώνα βόλεϊ γυναικών, ένας άνδρας περίπου 30 ετών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πυροβόλησε έναν 34χρονο στον μηρό και μετά έφυγε πεζός.

Η αστυνομία έφτασε

στο σημείο όπου εντόπισε 3 σφαίρες και ένα κάλυκα, με τον τραυματία να μεταφέρετε στο νοσοκομείο, με την ζωή του να μην διατρέχει κίνδυνο.

Αναμένεται η κατάθεσή του η οποία θα ρίξει φως στο επεισόδιο το οποίο προκάλεσε πανικό, αφού στην αρχή αρκετοί θεώρησαν πως πρόκειται για οπαδικό επεισόδιο, κάτι που δεν ίσχυε. Οι δύο «πρωταγωνιστές» του περιστατικού ήταν ανάμεσα στους οπαδούς του Πανιωνίου και λογομάχησαν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν οι τρεις πυροβολισμοί του ενός, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν, προς το παρόν, πως δράστης και θύμα έχουν προσωπικές διαφορές. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον δράστη. 

Πρέπει να τονιστεί πως μετά την άφιξη της αστυνομίας, έφτασαν στο σημείο τηλεοπτικά συνεργεία, με έναν οπερατέρ να δέχεται επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Ξάνθη: Επεισόδιο σε τέμενος με ψευτομουφτή -Τον πέταξαν έξω (video)

Τέμπη – Πατέρας Μάρθης για Hellenic Train: «Χρησιμοποιεί χωρίς άδεια το σιδηροδρομικό δίκτυο από το 2019»

Πυροσβεστική: Δύο συλλήψεις και δύο πρόστιμα για φωτιές σε Θάσο, Ηλεία, Εβρο και Θεσπρωτία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σμύρνη, Προσωπικές,smyrni, prosopikes