Νέα Φιλαδέλφεια: Ντοκουμέντα σοκ στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οδηγούν στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή (Video/Photo)

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή κατά την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία, με καλά ενημερωμένες πηγές να μιλούν για εντοπισμό του δράση ίσως και τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Το σοκαριστικό βίντεο και οι φωτογραφίες, που είδαν χθες βράδυ το φως της δημοσιότητας και δείχνουν πώς έγινε η επίθεση με τον αδικοχαμένο 29χρονο

οπαδό της ΑΕΚ να δέχεται χτύπημα με ρόπαλο, πριν την μοιραία μαχαιριά, δεν είναι τα μόνα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στα χέρια τους.

Η Αστυνομία συμπληρώνει ένα ιδιαίτερα δύσκολο παζλ, συγκεντρώνοντας και αναλύοντας βίντεο, φωτογραφικό υλικό, αλλά και συνομιλίες από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ενώ αναμένει έως την Πέμπτη και όλα τα στοιχεία από τις εξετάσεις DNA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υλικό αποκαλύπτει πολλές πτυχές, που βοηθούν αφενός στην εξαίρεση πολλών εμπλεκόμενων ατόμων από τη μοιραία πράξη και αφετέρου στον περιορισμό των υπόπτων σε ολοένα και μικρότερο αριθμό. 

Είναι δε δεικτικό της χρησιμότητας του οπτικού υλικού το γεγονός ότι άτομο που έχει εντοπιστεί ως ύποπτος φέρει τατουάζ, κάτι που βοηθά ώστε να συνδυαστούν στοιχεία και δεδομένα, όπως λένε αξιωματικοί οι οποίοι αναλύουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Οι ίδιες πηγές αποφεύγουν να κάνουν εκτιμήσεις για το ακριβές τελικό αποτέλεσμα των ερευνών, αλλά φαίνεται να υπάρχει μία βεβαιότητα ότι σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Η ΕΛΑΣ δέχεται άλλωστε μία αυξημένη πίεση, εξαιτίας και των διεθνών ή και πολιτικών διαστάσεων, που έχει λάβει η υπόθεση να παρουσιάσει ένα απολύτως τεκμηριωμένο αποτέλεσμα, που δεν θα αφήνει αμφιβολίες, αλλά θα στηρίζεται σε ακράδαντα στοιχεία.

Πάντως τη Δευτέρα οι 105 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταφέρθηκαν σε 16 διαφορετικές φυλακές.

Διαβάστε επίσης

Χανιά: «Ήταν ήδη ακρωτηριασμένος όταν φτάσαμε» λέει η γιατρός που έσωσε τον τουρίστα από το Φαράγγι της Σαμαριάς (Video)

Ευρυτανία: Συνελήφθη για το έγκλημα και τη δολοφονία του αδερφού του

Δεκαπενταύγουστος: Εορτάζεται με λαμπρότητα σε όλη τη χώρα – Δείτε live τη λειτουργία στην Παναγιά της Τήνου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλαδέλφεια, Ντοκουμέντα, ΕΛ ΑΣ, Μιχάλη Κατσουρή VideoPhoto,filadelfeia, ntokoumenta, el as, michali katsouri VideoPhoto