Νέα Δημοκρατία: Εύη Χριστοφιλοπούλου για ευρωψηφοδέλτιο;

Η ατάκα του Νικήτα Κακλαμάνη, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη, ότι πλέον στην Νέα Δημοκρατία πρέπει να έχεις παρελθόν με το ΠΑΣΟΚ για να μπορέσεις να «βρεθείς σε πολιτική θέση», φαίνεται να έχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από το «γαλάζιο» στρατόπεδο η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου

βρίσκεται κοντά στην επιστροφή της στην πολιτική μέσω Βρυξελλών.

Όπως έλεγαν οι ίδιες «γαλάζιες» πηγές η Εύη Χριστοφιλοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία δεν αποκλείεται να είναι στην λίστα των φετινών ευρωπαϊκών εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Χριστοφιλοπούλου διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν έντονα στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εκεί όπου η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν υφυπουργός με τον νυν Πρωθυπουργό να κατέχει το θέση του Υπουργού.

Οι δυο τους άλλωστε δεν κρύβουν ότι έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Υπενθυμίζεται ότι το όνομα της κ. Χριστοφιλοπούλου είχε ακουστεί για μία σειρά από θέσεις στο δημόσιο, σε διοικήσεις ακόμα και η… υπουργοποίηση της.

Διαβάστε επίσης

Νέο τελεσίγραφο Κωνσταντοπούλου σε Χουρδάκη-Παπαϊωάννου, τους καταλογίζει βαριά ανηθικότητα – «Έχετε μία ημέρα διορία»

Νέο τελεσίγραφο Κωνσταντοπούλου σε Χουρδάκη-Παπαϊωάννου, τους καταλογίζει βαριά ανηθικότητα – «Έχετε μία ημέρα διορία»

ΝΔ – Ρωμανός: Συνεχίζεται η εκκωφαντική σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ για τον υπόγειο μηχανισμό λάσπης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημοκρατία, Εύη Χριστοφιλοπούλου,dimokratia, evi christofilopoulou