Ναυάγιο στην Πύλο: 100 παιδιά ήταν μέσα στο αλιευτικό, λένε διασωθέντες (Video)

Στα αμπάρια του μοιραίου αλιευτικού βρίσκονταν στοιβαγμένες πολλές γυναίκες, αλλά και περίπου 100 παιδιά. Την πληροφορία αυτή, η οποία ενδεχομένως να επιβεβαιώσει τα πλέον εφιαλτικά σενάρια για τον τελικό απολογισμό του ναυαγίου, μετέφεραν διασωθέντες σε ρεπόρτερ του ΑΝΤ1

Ειδικότερα, τις πρώτες εικόνες με διασωθέντες από το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου, οι οποίο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας κατέγραψε ρεπόρτερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Ορισμένοι εξ αυτών, μιλώντας με σπαστά αγγλικά

μετέφεραν την πληροφορία πως στο εσωτερικό κατάστρωμα και στα αμπάρια του μοιραίου αλιευτικού βρίσκονταν στοιβαγμένες πολλές γυναίκες, αλλά και περίπου 100 παιδιά.

Σημειώνεται πως μέχρι το πρωί της Πέμπτης, από τους νεκρούς και τους διασωθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες μόνο μία ήταν γυναίκα, που συγκαταλέγεται στους νεκρούς.

Τα θύματα της τραγωδίας μεταφέρθηκαν με φορτηγό ψυγείο σε ειδικό χώρο στο Σχιστό Κορυδαλλού προκειμένου να αρχίσουν οι νεκροτομές για να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Οι έρευνες θα γίνουν από τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες Αθηνών και Πειραιά καθώς δεν υπάρχει η σχετική υποδομή στην Καλαμάτα.

Διαβάστε επίσης

Καιρός – Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Εντονότερη η επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Γιάννης Μαρκόπουλος: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του (Photos)

Ναυάγιο στην Πύλο: Παρέμβαση Ντογιάκου – Σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου η εποπτεία των ερευνών

Keywords
Τυχαία Θέματα