Νάσος Ηλιόπουλος: Αποχώρησε από το πάνελ του ΣΚΑΪ εκνευρισμένος (Video)

Να αποχωρήσει από το πάνελ του ΣΚΑΪ επέλεξε ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά από σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε απευθυνόμενος στον κ. Ηλιόπουλο μίλησε για θρίαμβο της κανονικότητας και της σταθερότητας. Όπως είπε ο ίδιος, «οι πολίτες σας βλέπουν ως κόμμα που κυβερνήσατε και τον κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργό.

Το να τρέχετε να κάνετε “ματάκια” στους ανεμβολίαστους, να τρέχετε πίσω από τον “γεννήθηκα 17Ν”, πίσω από τον κατά συρροή δολοφόνο…».

Το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος ρώτησε αν πρόκειται για πολιτικό σχόλιο κι αν θα διεξαχθεί η συζήτηση με αυτό τον τρόπο.

Στη συνέχεια ο κ. Ηλιόπουλος ρώτησε τον Άρη Πορτοσάλτε ποιο είναι το ποσοστό της υπερβάλλουσας θνησιμότητας, κι αν θεωρεί κανονικότητα το ποσοστό του 12% στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα.

Σε παρέμβαση της Λιάνας Κανέλλη για τη συζήτηση, ο Νάσος Ηλιόπουλος ρώτησε «γιατί υπερασπίζεστε τον κ. Πορτοσάλτε» ενώ στη συνέχεια σε σχόλιο της βουλευτού του ΚΚΕ ότι η συζήτηση αυτή δεν είναι επίκαιρη και αφορά 15 ημέρες πριν, ο κ. Ηλιόπουλος λέγοντας πως δεν «θα καθήσω να ακούω όλα αυτά που λέτε», έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Χρειαζόμαστε άμεσα αλλαγές- Τα συλλογικά μας όργανα θα αποφασίσουν (Video)

Πρωτιά ΝΔ σε 58 από τις 59 εκλογικές περιφέρειες – Οι καλύτερες επιδόσεις των κομμάτων

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πήραμε έγκριση να κυβερνήσουμε αυτοδύναμοι

Keywords
Τυχαία Θέματα