Να γιατί οι Κλούνεϊ προσφέρουν 45.000 ευρώ και δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα σε κάθε γείτονα τους!

ΚΟΣΜΟΣ

Οι πιο ευτυχισμένοι γείτονες του κόσμου είναι αναμφίβολα αυτοί που μένουν κοντά στην έπαυλη του Τζορτζ Κλούνεϊ και της εγκυμονούσας Αμάλ Αλαμουντίν, στο βρετανικό Μπερκσάιρ.

Το διάσημο ζευγάρι θέλησε να ανακαινίσει το σπιτικό του, κατασκευάζοντας μία πισίνα και ένα γήπεδο τένις στον εσωτερικό χώρο, φυτεύοντας 1.000 μεγάλα δέντρα στον κήπο, καθώς και προσθέτοντας μία αίθουσα κινηματογράφου 12 θέσεων στο εσωτερικό του.

Για να μην δυσαρεστήσει τους νέους τους γείτονες από τον θόρυβο που προκαλούν οι εργασίες από τα τεχνικά συνεργεία, το ζευγάρι αποφάσισε

να τους αποζημιώσει με το παραπάνω.

Ειδικά στο ηλικιωμένο ζευγάρι που μένει ακριβώς δίπλα τους, ο Τζορτζ και η Αμάλ, δεν προσέφεραν μόνο το πακέτο των 45.000 ευρώ που έδωσαν στους άλλους γείτονες, αλλά και πληρωμένες διακοπές στην Κέρκυρα για μία βδομάδα, ενώ μετά την επιστροφή τους τους περίμενε ένα λουξ διαμέρισμα, νοικιασμένο από τους Κλούνεϊ για έξι βδομάδες.

Παραδόξως, ανάμεσα στα πλούσια δώρα που προσέφεραν στο ζεύγος Γκρόουβ, περιλαμβανόταν και μία ηλεκτρική σκούπα.

Ο σταρ και η δικηγόρος αγόρασαν την έπαυλη το 2014 προς 12,5 εκατομμύρια ευρώ και μένουν εκεί από πέρσι. Ανάμεσα στους διάσημους γείτονες τους είναι ο κιθαρίστας των Led Zeppelin, Τζίμι Πέιτζ και ο… λυγιστής των κουταλιών, Γιούρι Γκέλερ.

Τζορτζ ΚλούνεϊΑμάλ ΚλούνεϊγείτονεςδώρααποζημίωσησπίτιHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα