Μυστήριο γύρω από τους πυροβολισμούς στο κτίριο που στεγάζεται η Πρεσβεία του Μεξικό

ΕΛΛAΔΑ

Τον πιστολέρο, ο οποίος δοκίμασε την ικανότητά του στη σκοποβολή, με στόχο το κτίριο όπου στεγάζεται η Πρεσβεία του Μεξικό, στο Κολωνάκι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως προέκυψε από την εξέταση των ευρημάτων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας από τα γραφεία της χρηματιστηριακής εταιρείας όπου εντοπίστηκαν οι οπές, στον ακριβώς από πάνω όροφο στεγάζεται η πρεσβεία του Μεξικό, ο δράστης χρησιμοποίησε ως όπλο ένα «μακρύ πολεμικό τυφέκιο» αγνώστου τύπου.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα υπάρχουν

τρεις οπές στα γραφεία της Χρηματιστηριακής εταιρείας.

Μία στο τζάμι του παραθύρου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας, κάτω ακριβώς από το Θυρεό και τη Σημαία της Πρεσβείας του Μεξικό, μία οπή σε μια μεσοτοιχία στο εσωτερικό των γραφείων και μία στη ψευδοροφή .

Επίσης βρέθηκε ο πυρήνας της βολίδας.

Τέλος, πηγές της ΕΛ.ΑΣ τόνισαν ότι υπήρξε μια μαρτυρία περίοικου της περιοχής, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι: «Το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου, γύρω στις έξι το πρωί άκουσε δύο διαδοχικούς θορύβους που παρέπεμπαν σε πυροβολισμούς και είδε έναν άνδρα να στέκεται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Φιλικής Εταιρείας απέναντι από την Πρεσβεία, κρατώντας κάτι που του φάνηκε σαν ένα μακρύ πιστόλι.».

πυροβολισμοίπρεσβείαΜεξικόοπέςσφαίρεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα