Μητσοτάκης στην Αγία Παρασκευή: Έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας

Σε συγκέντρωση πολιτών στην Αγία Παρασκευή μίλησε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός, μετά την επίσκεψή του στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», αναφερόμενος και πάλι στις επερχόμενες ευρωεκλογές και στους στόχους της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «επειδή το 2024 είναι μια χρονιά η οποία έχει τον ιδιαίτερο συμβολισμό της, σκεφτείτε, 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή,

50 χρόνια από την ίδρυση της παράταξής μας, χρονιά ταυτόχρονα ευρωεκλογών, θα πιστοποιήσουμε και πάλι, στην κάλπη της 9ης Ιουνίου, ποια είναι η μεγάλη προοδευτική ευρωπαϊκή παράταξη, αυτή δεν είναι άλλη από την παράταξή μας, τη ΝΔ».

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στον «Δημόκριτο», ο πρωθυπουργός είπε ότι «επαναβεβαίωσα το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το οποίο υπάρχει για σημαντικές επενδύσεις στο χώρο της καινοτομίας. Συνάντησα πολλά νέα παιδιά τα οποία επέλεξαν να αφήσουν καλοπληρωμένες δουλειές στο εξωτερικό για να έρθουν να εργαστούν εδώ, σε νεοφυείς ελληνικές επιχειρήσεις, πιστοποιώντας και αυτοί με τον τρόπο τους ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, φίλες και φίλοι, η ελληνική οικονομία είναι πια σε μια τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης», προσθέτοντας ότι «για εμάς η οικονομία είναι η πρώτη προτεραιότητα, διότι αν δεν πηγαίνει καλά η οικονομία, δεν υπάρχουν χρήματα για κοινωνική πολιτική, για την υγεία, για την παιδεία, για την άμυνα, για την ασφάλεια».

Ταυτόχρονα, αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές του περασμένου καλοκαιριού, τόνισε ότι «αυτή την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά, αντιμετωπίζοντας τα μεγάλα και τα μικρά ζητήματα, τα οποία ουσιαστικά διαμορφώνουν την καθημερινότητα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Από την ακρίβεια, που ξέρω ότι ακόμα δημιουργεί πολλές δυσκολίες στα ελληνικά νοικοκυριά, μέχρι την κατάσταση στην υγεία. Από την ασφάλεια και τα ζητήματα τα οποία μπορεί να υπάρχουν, ναι, σε γειτονιές όπως εδώ στην Αγία Παρασκευή, δύσκολα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα των εφήβων μας, μέχρι την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, αυτή η κυβέρνηση παραμένει ταγμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού μας προγράμματος».

Διαβάστε επίσης:

Κοινή δήλωση Ζαχαριάδη, Θεοχαρόπουλου, Ραγκούση υπέρ της ένταξης ΣΥΡΙΖΑ στους ευρωσοσιαλιστές

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι αγώνας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Καραγκούνης για γάμο ομόφυλων: Θα καταψηφίσω – Στο Σύμφωνο Συμβίωσης δεν απείχα, ήμουν σε μια… εκπομπή! (audio)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Αγία Παρασκευή, Έμφαση,mitsotakis, agia paraskevi, emfasi