Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Κομοτηνή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επαναλαμβάνοντας το κάλεσμά του για πρόωρες εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε. Αρκετή ζημιά έχει ήδη κάνει στην πατρίδα μας», δήλωσε ο πρόεδρος

της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θράκη το Σαββατοκύριακο.

«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται Τσίπρες που διχάζουν. Χρειάζεται πολιτικούς με αίσθημα πατριωτική ευθύνης. Ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις», επισήμανε.

«Τα φιλαράκια του Τσάβες και του Μαδούρο δεν θα κάνουν μαθήματα στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή», συμπλήρωσε αναφερόμενος στην κριτική της κυβέρνησης, ότι η ΝΔ συμπλέει με τους δανειστές που επικρίνουν την Ελλάδα.

Μιλώντας για το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους, είπε ότι «κανένας δεν είναι αντίθετος να δοθεί βοήθημα, αλλά όχι με όρους πολιτικού τζόγου».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει γράψει τον πρόλογο και του τετάρτου μνημονίου και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό προσωπικά ότι είναι ο «καλύτερος σύμμαχος όλων εκείνων των ακραίων φωνών που θέλουν την απομόνωση της Ελλάδας».

Επέμεινε στο αίτημά του για εκλογές, υποστηρίζοντας ότι μόνο έτσι θα έρθει η «ριζική επανεκκίνηση» που χρειάζεται η χώρα.

Η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή, δήλωσε από τη γέφυρα των Κήπων στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη τη διήμερη περιοδεία του στην Θράκη, επανέλαβε ότι «η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες όμως στηρίζονται και στον απαρέγκλιτο σεβασμό των διεθνών συνθηκών, του διεθνούς διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων, συνομίλησε με στρατεύσιμους και αντάλλαξε ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και εν συνεχεία επισκέφθηκε το τελωνείο των Κήπων, όπου του ετέθη το ζήτημα του εκσυγχρονισμού του μεθοριακού σταθμού.

Αλέξης ΤσίπραςΚυριάκος ΜητσοτάκηςεκλογέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα