Μητροπολίτης Γλυφάδας: Δεν γνώριζε για τη βάπτιση των παιδιών των Μπούση-Dundas στη Βουλιαγμένη – Πυρά και στον Ελπιδοφόρο

Την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Γλυφάδας Αντωνίου προκάλεσε η βάπτιση των παιδιών του Ευάγγελου Μπούση και του σχεδιαστή μόδας Peter Dundas στη Βουλιαγμένη.

Η βάπτιση των παιδιών ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού βρήκε αντίθετο τον Μητροπολίτη ο οποίος με κείμενό του ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα και δεν είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου, που τέλεσε το μυστήριο, και τον οποίο μάλιστα εγκαλεί με επιστολή του στην Ιερά Σύνοδο για αντικανονικές ενέργειες στη μητρόπολή του.

Νονές

στη βάπτιση ήταν το μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνι και η Ευγενία Νιάρχου, ενώ μετά ακολούθησε πάρτι στο ξενοδοχείο Four Seasons, όπου τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε η Άννα Βίσση.



Ακολουθεί η αναφορά του Μητροπολίτη Γλυφάδας

Διαβάστε επίσης:

Το «savoir vivre» των δημοσίων υπαλλήλων παρουσίασε ο Βορίδης – Τι προβλέπει

Θεσσαλονίκη: Οργισμένοι επιβάτες κλωτσούν αυτοκίνητο που ακινητοποίησε το λεωφορείο τους για μιάμιση ώρα (Photos/ Video)

Χαλκιδική: Δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ο Μάρτιν – Στη «μάχη» των ερευνών και drone (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητροπολίτης Γλυφάδας, Μπούση-Dundas, Βουλιαγμένη – Πυρά, Ελπιδοφόρο,mitropolitis glyfadas, bousi-Dundas, vouliagmeni – pyra, elpidoforo