Μήνυμα Δρίτσα σε Τσίπρα: «Οι ιδιωτικοποιήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη θέση του κατά των ιδιωτικοποιήσεων επανέλαβε ο υπουργός Nαυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, επισημαίνοντας ότι δεν είναι στο «οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ»/

«Δεν συμφωνούμε με τις ιδιωτικοποιήσεις δεν ειναι στο ιδεολογικό, πολιτικό, στρατηγικό και αναπτυξιακό οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης North 98.0 και συμπλήρωσε: «Δεχθήκαμε τον συμβιβασμό γι΄ αυτές τις εννέα ιδιωτικοποιήσεις που η διαδικασία τους είχε ήδη ξεκινήσει όταν υπογράφηκε

η συμφωνία του περσινού καλοκαιριού. Αυτό ήταν το σημείο συμβιβασμού. Πέραν τούτου δεν υπάρχει άλλη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους. Αυτές τις ιδιωτικοποιήσεις δεν δεσμευτήκαμε ότι θα τις κάνουμε με όρους αποικίας αλλά με τους αξιοπρεπέστερους όρους ως προς τον ελληνικό λαό».

Αναφερόμενος στις ενδοκυβερνητικές διαφωνίες, ανέφερε ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση με αντιφάσεις ακριβώς επειδή στοχεύσει σε μια κοινωνία βιώσιμη, αναπτυξιακή με δικαιοσύνη και ισοκατανομή, η οποία όμως την ίδια στιγμή βιώνει υποχρεωτικές και δεσμευτικές πολιτικές που κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση.

Όπως υποστήριξε, δε, πρόκειται για μια αντίφαση που δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ, διότι δεν πρόκειται για ένα διαπλεκόμενο κόμμα, αλλά μπορεί να λειτουργήσει δημιουργικότερα από κάθε άλλη παράταξη που κινείται στον νεοφιλελευθερισμό.

ΔρίτσαςιδιωτικοποιήσειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα