Μήνας πένθους για τον ανδρικό πληθυσμό σε ολόκληρο τον πλανήτη – Η Σίντυ Κρόφορντ αποσύρεται από την ενεργό δράση; (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ήταν η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών. Με τα χρόνια να περνούν όχι μόνο συνέχισε να είναι, αλλά τώρα που ανακοίνωσε την απόφαση της να αποσυρθεί οι άνδρες έχουν πέσει σε περισυλλογή.

Ακόμη και να την αποκαλέσει κάποιος με το μικρό της όνομα και όχι με το επίθετο, ο συνομιλητής του θα καταλάβει για ποια πρόκειται. Σίντι, Σίντι Κρόφορντ.

Η Σίντι λοιπόν ανακοίνωσε στα 50 της ότι αυτόν τον Φεβρουάριο, τον Φεβρουάριο του 2016, αποσύρεται από παντού. Δεν πρόκειται να ξαναφωτογραφηθεί σε καμία επίδειξη μόδας, δεν θα συμμετάσχει πουθενά και θα αφοσιωθεί στην αγαπημένη

της οικογένεια.

Στις πανέμορφες κόρες της που της μοιάζουν και στον λατρεμένο της άνδρα.

Και επειδή μια σοφή παροιμία λέει πως κάποιος που είναι πρώτος πρέπει να ξέρει πότε να αποσυρθεί, η Κρόφορντ λέει: «Είμαι σίγουρη πως η εικόνα μου θα προωθείται για τα επόμενα 10 χρόνια ακόμη, όχι όμως πια ως μοντέλο. Τι άλλο πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να επανεφευρίσκω τον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται να αποδεικνύω συνέχεια τον εαυτό μου. Δεν θέλω.»

Σίντι Κρόφορνττοπ μόντελαπόσυρση Σίντυ Κρόφορντφαντασίωση ανδρώνμόντελινγκMedia Gallery: Has video:
Keywords
Τυχαία Θέματα