«Μετωπική» σύγκρουση Βενιζέλου-Τόσκα για υπηρεσιακές μετακινήσεις, στικάκια και υποβρύχια (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει η «ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα» στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με αποτέλεσμα το σφοδρό επεισόδιο μεταξύ του Νίκου Τόσκα και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αφορμή για την σκληρή σύγκρουση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στάθηκε το που θα μετακινηθεί υπηρεσιακά ο πρώην επικεφαλής των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Σταυρόπουλος.

Ο Νίκος Τόσκας

επέμεινε ότι δεν ξέρει που θα μετακινηθεί το στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. και πως δεν γνωρίζει γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εκτιμηθεί ως εστία παρέμβασης του. Η απάντηση αυτή φαίνεται ότι δεν έπεισε τον Ευάγγελο βενιζέλο και δεν άργησε να σημειωθεί... «έκρηξη».

Βενιζέλος: Εγώ σας ήξερα ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη πόρτα του κ. Μπεγλίτη.

Τόσκας: Δεν ήμουν στη πόρτα του. Ήμουν διευθυντής στο γραφείο του. Σταματήστε τις υποτιμητικές εκφράσεις.

Βενιζέλος: Τότε είχατε άποψη για το που θα πάει ο κάθε αξιωματικός και τώρα λέτε ότι δεν ξέρετε που πήγε ο κ. Σταυρόπουλος.

Τόσκας: Δεν ξέρω, ούτε θέλω να ξέρω. Είναι παράβαση καθήκοντος. Εσείς γνωρίζατε κάθε γραμμή της συμφωνίας για τα υποβρύχια, εγώ όχι. Δεν θέλω να μιλήσω για στικάκια και υποβρύχια.

Βενιζέλος: Είστε θρασύς και πολιτικά ανήθικος. Και λόγω της τυχοδιωκτικής διαδρομής που ακολουθήσατε. Ερχόσαστε εδώ με ύβρεις και υπαινιγμούς.

Τόσκας: Εγώ επιδεικνύω σεβασμό.

Βενιζέλος: Καμία αλητεία πολιτική δεν τελειώνει έτσι! Είμαστε στην αρχή της υπόθεσης και θα δείτε που θα φτάσουμε. Και λειτουργείτε αντιθεσμικά.

Μάταια προσπαθούσε η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου να επιβάλλει την τάξη λέγοντας, «μη μου το χαλάτε τώρα κ. Βενιζέλο»...

ΒενιζέλοςΤόσκαςΒουλήσύγκρουσηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα