«Μετωπική» σύγκρουση Αμυρά με Καραθανασόπουλο και Θεωνά (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή αντιπαράθεση είχε εντός της Ολομέλειας ο Γιώργος Αμυράς με τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο με αφορμή μια αναφορά του βουλευτή του Ποταμιού στον Μαρξισμό.

Ξεκινώντας την ομιλία του στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου ο Γιώργος Αμυράς είπε πως «Φέρατε τον Μαρξισμό στην χώρα και απαλλοτριώνετε τα σπίτια μέσω των τραπεζών», ωστόσο η φράση του αυτή «άναψε φωτιές» με τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο να του φωνάζει

με οργή, εκτός μικροφώνου, «είσαι γελοίος».

Ξεπερνώντας τον αρχικό αιφνιδιασμό ο βουλευτής του Ποταμιού απάντησε στον συνάδελφο του του ΚΚΕ «είσαι τραμπούκος, θίξαμε τα ιερά και τα όσια των κομμουνιστών» ενώ από τα έδρανα του κομμουνιστικού κόμματος ο Νίκος Καραθανασόπουλος συνέχιζε να τον «στολίζει».

Ο Γιώργος Αμυράς συνέχισε την κόντρα λέγοντας πως «είστε γελοίος και δειλός. Αυτό είστε. Με άλλα λόγια είστε ένας έλληνας κομμουνιστής», καλώντας την ίδια στιγμή τον βουλευτή του ΚΚΕ να δει το κείμενο της ομιλίας του προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση. «Υπάρχουν υβριδικοί κομμουνιστές» τόνισε ο Γιώργος Αμυράς «που συνεταιρίζονται με τραπεζίτες» , διευκρινίζοντας την φράση της ομιλίας του που ανέβασε τους τόνους και ζητώντας από τον Νίκο Καραθανασόπουλο να ανακαλέσει.

Συνεχίζοντας, ωστόσο, την ομιλία του ο Γιώργος Αμυράς έβαλε στο στόχαστρο του τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Θεωνά λέγοντας του ειρωνικά πως «ο πρώην κομμουνιστής, ο αναμορφωτής του ΙΚΑ ήρθε τώρα να μας πει για τα σπίτια»...

ΑμυράςΜαρξισμόςΚαραθανασόπουλοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα