Μετά τον ομοφοβικό όχετο, ο Μπέος προσποιείται ότι τα «μαζεύει» και ενημερώνει ότι σιχαίνεται την… τοξικότητα!

Μετά το τελευταίο ομοφοβικό κρεσέντο του επανεκλεγέντα δημάρχου Βόλου και τη θύελλα αντιδράσεων που ακολούθησε, ο Αχιλλέας Μπέος προσπαθεί να κάνει το άσπρο… μαύρο, με μια «αναγκαία δευκρίνιση» και «επιχειρήματα» για γέλια και για κλάματα.

Ο άνθρωπος που σε ζωντανή σύνδεση είπε επί λέξει: «Την Ελλάδα την κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι, εξαθλίωσαν την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και αντί να σταθούν οι δημοσιογράφοι στην ουσία ασχολούνται

με τον Κασσελάκη. Τι θες να πεις ρε… να υιοθετούμε παιδιά και να παράγουμε π@@στηδες; Ρε είναι αυτή η πατρίδα μου ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς ρε;» ουσιαστικά καταγγέλλει… διαστρέβλωση των λεγομένων του και «αποκηρύσσει» την ομοφοβία!

Για να στηρίξει μάλιστα το… επιχείρημα επικαλείται την ατάκα-«καταφύγιο» των απανταχού ομοφοβικών, ενημερώνοντάς μας ότι έχει και φίλους γκέι.

Κλαυσίγελο προκαλεί και το γεγονός οτι ο δήμαρχος Βόλου, που το όνομά του έχει πλέον ταυτιστεί με την τοξική αρρενωπότητα, ισχυρίζεται ότι δεν αντέχει τους… τοξικούς ανθρώπους.

Η νέα ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά “παραγγελία” γιούς. Ολοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή.

Οσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Εχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών»

Διαβάστε επίσης:

Η νύχτα που ξεσάλωσε ο Μπέος: Οι π@@στηδες και τα νούμερα οι δημοσιογράφοι – Αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μπέου κατά του Κασσελάκη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ομοφοβικός οχετός Μπέου κατά Κασσελάκη – Κανάλια διέκοψαν τις δηλώσεις του (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα