Μεσολόγγι: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου – Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη με τα δανεικά και το μαχαίρι

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον εξαφανισμένο από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 31χρονο άνδρα στο Μεσολόγγι, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας και εθελοντικών ομάδων δεν έχουν αποτέλεσμα ως τώρα, παρότι έχει «χτενιστεί» όλη η περιοχή στην οποία υποτίθεται ότι είχε πάει για κυνήγι με έναν 50χρονο φίλο του.

Ο τελευταίος μάλιστα κρατήθηκε από την Αστυνομία και στις 12 το μεσημέρι θα μεταφερθεί στα δικαστήρια, για να περάσει την αυτόφωρη διαδικασία, εξαιτίας ενός μαχαιριού που βρέθηκε πάνω του και το κατείχε παράνομα.

Η αστυνομία θεωρεί «κλειδί» στην υπόθεση το ρόλο του

συγκεκριμένου ανθρώπου – πρόκειται για τον κρεοπώλη Μάκη Ρήγα από το Μεσολόγγι – και «ξεσκονίζει» τα όσα έχει πει μετά την προσαγωγή του το βράδυ της Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα. Φέρεται δε να χρωστούσε περί τις 17.000 με 20.000 ευρώ στον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, όπως ισχυρίστηκε με δηλώσεις του ένας θείος του τελευταίου.

Ο ίδιος ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι έχει επιστρέψει τα χρήματα.

Ωστόσο, αυτό το στοιχείο με τα δανεικά, όσο και κάποιες αντιφάσεις στις οποίες θεωρείται ότι υπέπεσε ο μάρτυρας, μαζί με σβησμένα sms που εντόπισαν στο κινητό του οι ειδικοί της αστυνομίας, έχουν μπει στο μικροσκόπιο και αξιολογούνται.

Σημειωτέον ότι το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Αστυνομίας. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών πιστεύεται ότι το κινητό του 51χρονου θα δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον 31χρονο.

Το ότι ο κρεοπώλης εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο χωριό Κλεπά της Ορεινής Ναυπακτίας, απ’ όπου προσήχθη, δημιουργεί επιπλέον προβληματισμό για τον πραγματικό ρόλο του στην υπόθεση.

Η αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα, ούτε καν την εγκληματική ενέργεια, ενώ προσπαθεί να βγάλει άκρη με τον ισχυρισμό του 50χρονου ότι άφησε τον Μπάμπη Κούτσικο στη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού προς τις εγκαταστάσεις των ΤΕΙ, προκειμένου να τον παραλάβει κάποιος άλλος φίλος του για να πάνε για κυνήγι.

Η ταυτότητα αυτού του τελευταίου άνδρα – εφόσον ισχύει ο ισχυρισμός – παραμένει άγνωστη, με την οικογένεια του 31χρονου να μην γνωρίζει το παραμικρό.

Ένα επιπλέον στοιχείο που εξετάζεται είναι το λεγόμενο «έξυπνο ρολόι» που είχε στην κατοχή του ο 31χρονος, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το κινητό του, από το οποίο η αστυνομία ελπίζει ότι θα αντλήσει στοιχεία για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ από σήμερα έως τις 31 Ιανουαρίου – Γιατί αντιδρούν οι καθηγητές

Δείτε βίντεο: Τεράστια κύματα «καταπίνουν» το λιμάνι της Τήνου

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 17χρονο για κλοπές – Χτύπαγε τατουάζ τις ληστείες που έκανε (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεσολόγγι, Άκαρπες, 31χρονου –,mesolongi, akarpes, 31chronou –