Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η ηθοποιός που «έχει ξελογιάσει τον πρίγκιπα Χάρι»

ΚΟΣΜΟΣ

Το μυαλό του έχει χάσει, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο πρίγκιπας Χάρι με την 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, την οποία φέρεται πως γνώρισε πριν από λίγους μήνες στο Τορόντο, κατά τη διάρκεια αθλητικής διοργάνωσης για μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί.

Όπως αναφέρει η Express, πηγή κοντά στον πρίγκιπα είπε ότι η σχέση τους είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη και πως ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου.

Η ίδια πηγή εξηγεί ότι ο πρίγκιπας που έχει ξελογιαστεί με την ηθοποιό, που ενσαρκώνει τη Ρέιτσελ Ζέιν στη σειρά «Suits», και θέλει να προστατεύσει τη σχέση τους από τα «αδιάκριτα» βλέμματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ημέρα της γνωριμίας τους, η ηθοποιός έχει ταξιδέψει πολλές φορές στο Λονδίνο για να τον επισκεφθεί. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κατά τη διαμονή της στο Ηνωμένο Βασίλειο φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον και γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. «Τους άρεσε πραγματικά και ταίριαξαν απευθείας», είπε η ίδια πηγή.

Η 35χρονη ηθοποιός, η οποία είχε λάβει μέρος και στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά», το 2014 πήρε διαζύγιο από τον κινηματογραφικό παραγωγό Τρέβορ Ενγκελσον μετά από τρία χρόνια γάμου.

Την ίδια χρονιά υπήρξαν δημοσιεύματα για σχέση της με τον γκόλφερ Ρόρι ΜακΙλρόι.

ΧάριΒρετανίαηθοποιόςΜέγκαν ΜαρκλHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα