Με το «καλημέρα» της νέας σεζόν στην κορυφή της τηλεθέασης ο «Σασμός»

Σχεδόν ένα εκατ. τηλεθεατές συντονίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον Alpha για το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» στην τρίτη και τελευταία σεζόν. Όμως ελάχιστα λιγότεροι την ίδια ώρα προτίμησαν το επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς «Η γη της ελιάς» στο Mega, σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen.

Τρίτη επιλογή της ημέρας η καθημερινή

σειρά «Έρωτας φυγάς» του Open και μια θέση πιο πίσω, πλασαρίστηκε η πολυδάπανη σειρά εποχής «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1, το πρώτο επεισόδιο της οποίας παρακολούθησαν μόλις χίλιοι τηλεθεατές λιγότεροι από εκείνους που επέλεγαν αυτή του καναλιού της Παιανίας.

Πέμπτη επιλογή της ημέρας ήταν το επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» από το νέο κύκλο ο οποίος μεταδίδεται στον Alpha.

Επίσης, η πρεμιέρα του ριάλιτι «Η φάρμα» το οποίο φέτος θα προβάλλεται από το Star διακρίθηκε στην έκτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου και μαζί με το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» διπλασίασε την εκπροσώπηση του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς στο Top 10.

Τις εξελίξεις από την επικαιρότητα επέλεξαν να πληροφορηθούν αρκετοί από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι και το κεντρικό δελτίο του Alpha.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Οριακή πρωτιά για τον Alpha – Σε απόσταση αναπνοής το Mega

ΜΜΕ ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν ο διευθυντής της «Αυγής» και ο γενικός διευθυντής των ΜΜΕ του κόμματος

Σασμός: Το σχέδιο που ετοιμάζει ο Παύλος πέφτει στον γκρεμό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σασμός,sasmos