Με το ίδιο νόμισμα: Σύριοι μαχητές εκτελούν με παρόμοιο τρόπο, αιχμάλωτους Τζιχαντιστές (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο όπου εμφανίζει Σύριους αντάρτες να χρησιμοποιούν μεθόδους εκτέλεσης των Τζιχαντιστών. Ολόκληρο το βίντεο έχει διάρκεια 20 λεπτών. Σε αυτό εμφανίζονται Σύριοι αντάρτες να μιμούνται τον τρόπο που οι τζιχαντιστές εκτελούν τους αιχμαλώτους τους.

Σε διάφορα βίντεο που δίνει η ISIS στη δημοσιότητα, οι αιχμάλωτοι μελλοθάνατοι φορούν πορτοκαλί φόρμα και οι εκτελεστές Τζιχαντιστές, φορούν τη μαύρη στολή τους. Στο βίντεο αυτό οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Οι Σύριοι φόρεσαν

την πορτοκαλί φόρμα (την οποία φορούν οι αιχμάλωτοι των τζιχαντιστών) και οι τζιχαντιστές μελλοθάνατοι, φόρεσαν τις μαύρες στολές που φορούν, όταν εκτελούν.

Έτσι οι τζιχαντιστές αιχμάλωτοι πήραν μια γεύση του τρόμου που βιώνουν τα θύματα τους λίγο πριν τους κόψουν τον λαιμό. Το βίντεο έχει τραβηχτεί σε άγνωστη τοποθεσία στη Συρία. Οι αιχμάλωτοι είναι δεμένοι στη σειρά με αλυσίδες και περιμένουν την θανάτωση τους.

Το βίντεο είναι προσεγμένο, έχει τραβηχτεί με πολλές επαγγελματικές κάμερες. Οι λήψεις είναι από πολλές γωνίες, ενώ και το μοντάζ του, θεωρείται επαγγελματικό.

ΣυρίαISISτζιχαντιστέςαιχμάλωτοιHas video:
Keywords
Αναζητήσεις
αιχμαλωτοι τζιχαντιστες, syripi ektelon tzuxantistes
Τυχαία Θέματα