Με τηλεθέαση Ιουλίου «έκλεισε» το Σαββατοκύριακο

Το ζάπινγκ μετατοπίστηκε στις… παραλίες το περασμένου Σαββατοκύριακο, καθώς ο καιρός ήταν καλοκαιρινός παρόλο που έχουμε Οκτώβριο.

Διόλου τυχαίο ότι το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα του Σαββάτου ήταν το επαναληπτικό- πρώτο- επεισόδιο της νέας κωμικής πρότασης «Φόνοι στο καμπαναριό» του Alpha και τηρουμένων των αναλογιών το 5,9% για την ημέρα θεωρείται υψηλή τηλεθέαση. Από εκεί και κάτω ο δείκτης της Nielsen

κινήθηκε πέριξ του 4,5% και μόνον δύο ακόμα εκπομπές σημείωσαν απόδοση άνω του 5%.

Την Κυριακή η τηλεθέαση που κατάφερε η πρωτοπόρος «Η γη της ελιάς» αποτέλεσε, μαζί με τη σειρά «Το ναυάγιο», τις εξαιρέσεις στον κανόνα του γουίκεντ, μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ο «Τροχός της τύχης» ήταν το τρίτο σε δημοφιλία πρόγραμμα του διήμερου. Την Κυριακή που «μαζεύτηκαν» ορισμένοι στα σπίτια τους και μπροστά στις τηλεόρασης, συγκριτικά με εκείνους του Σαββάτου, το τηλεπαιχνίδι του Star πρόσθεσε μισή μονάδα στην τηλεθέασή του.

Η τάση υποχώρησης του γενικού δείκτη τηλεθέασης, σε συνδυασμό με την επικαιρότητα και την δυνατότητα επιλογών με δυναμική, συνέβαλε ώστε να πλασαριστούν στα τηλεβαρόμετρα των δύο ημερών δελτία ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Η μερίδα του λέοντος άλλαξε χέρια το Σαββατοκύριακο

Τηλεθέαση: Οι περισσότεροι «ψήφισαν» τη «Γη της ελιάς»

Τηλεθέαση: Το Mega πρώτο και την Παρασκευή λόγω Νικολούλη

Keywords
Τυχαία Θέματα