Με μηνύσεις προσπαθεί η Μελάνια να σταματήσει το «μαύρο» παρελθόν της

ΚΟΣΜΟΣ

Μηνύσεις κατά της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail και γνωστού Αμερικανού μπλόγκερ κατέθεσε η σύζυγος του μεγιστάνα και υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναντ Τραμπ, Μελάνια.

Η κίνηση αυτή ήρθε ως απάντηση σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για το «μαύρο» παρελθόν της ως μοντέλου, καθώς στην ουσία ήταν συνοδός πλουσίων κυρίων. Η Μελάνια ζητεί ως αποζημίωση 150 εκατομμύρια δολάρια, κατηγορώντας

τα Μέσα ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα «είναι εκατό τοις εκατό ψέματα».

Τον Αύγουστο η «Daily Mail» επικαλούμενη σλοβενικό περιοδικό, απ’ όπου κατάγετα η Μελάνια, ανέφερε πως το πρακτορείο μοντέλων της Νέας Υόρκης με το οποίο συνεργαζόταν τη δεκαετία του 1990 ήταν γραφείο συνοδών. Οπως τόνιζε, το 1999 η σύζυγος του μεγιστάνα ήταν κι εκείνη συνοδός πλούσιων κυρίων.

Ακολούθως ο μπλόγκερ Γουέμπστερ Τάρπλεϊ (Tarpley’s blogspot) έγραψε ότι «είναι τοις πάσι γνωστό πως η Μελάνια δεν ήταν ένα σκληρά εργαζόμενο μοντέλο αλλά μια υψηλά αμειβόμενη συνοδός».

Ο δικηγόρος της Τσαρλς Χάρντερ, ένας από τους καλύτερους στις υποθέσεις προστασίας της ιδιωτικής ζωής και δυσφήμησης, έχει αναλάβει να στρέψει όλη αυτήν την υπόθεση προς όφελός της κας Τραμπ ιδίως τώρα που οι δημοσκοπήσεις δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στον σύζυγό της. Πλέον θέλουν από τη βρετανική εφημερίδα να ανακαλέσει τα δημοσιεύματα και να σεβαστούν την προσωπικότητα της κας Τραμπ.

Μελάνια Τραμπμηνύσειςμαύρο παρελθόνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα