Μαζί με το σπίτι κληρονόμησε και τον… κροκόδειλο

ΚΟΣΜΟΣ

Η Έλεν Χαρίτος στην Αυστραλία έχει ένα διαφορετικό κατοικίδιο από τα συνηθισμένα καθότι έχει στην κατοχή της έναν... κροκόδειλο. Η Άλμπερτ, όπως ονομάζεται ο κροκόδειλος, φτάνει τα τέσσερα μέτρα σε μήκος και ζει σε μια λίμνη στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας στην περιοχή Ντάργουιν της Αυστραλίας.

Το αξιοσημείωτο είναι πως η Ελεν κληρονόμησε την Άλμπερτ μετά τον θάνατο του πατέρα της το 1992. Το άγριο ζώο ζει μαζί με την οικογένεια από το 1958, όταν ο Τζορτζ Χαρίτος το αιχμαλώτισε και αποφάσισε να το «υιοθετήσει».

«Δεν είναι σαν να είναι ο σκύλος

μου, αλλά έχω αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το ζώο και νοιάζομαι για αυτό. Είναι πολύ εύκολη η φροντίδα του και θα έλεγα ότι είναι πολύ ήρεμο. Παρ' όλα αυτά το αντιμετωπίζω με σεβασμό γιατί είναι πολύ επικίνδυνα ζώα» δηλώνει η Έλεν η οποία ενημερώνει πως η διατροφή της Άλμπερτ βασίζεται κυρίως σε ψάρια.

Όπως η ίδια εξηγεί, κάποιος είχε ζητήσει από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν κυνηγός κροκοδείλων, να του φέρει ένα από τα επικίνδυνα ερπετά. Όταν, όμως, το αίτημα του πραγματοποιήθηκε, εκείνος το μετάνιωσε και το ερπετό έμεινε στην οικογένεια.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια έχει την απαραίτητη άδεια για τη διαμονή του ζώου στο σπίτι της.

ΑυστραλίακροκόδειλοςκατοικίδιοHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα