Μαξίμου για Κυριάκο: Έχασε "κατά κράτος", συντάχθηκε με ΔΝΤ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αποκαλυπτική» χαρακτηρίζουν κύκλοι του Μαξίμου, στις καταρχήν αντιδράσεις τους, την πρώτη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θεωρούν ότι η πρόταση που έκανε για το ασφαλιστικό ουσιαστικά τον εκθέτει αφού στην ουσία, όπως λένε επαναφέρει σε πιο σκληρή γραμμή το mail Χαρδούβελη και αποδεικνύει ότι τελεί υπό τις «φτερούγες του ΔΝΤ» αγνοώντας ακόμη και τις διαφορές που έχει το Ταμείο με την Κομισιόν και την ΕΚΤ.

Ειδικότερα

σημειώνουν ότι όχι μόνο έχασε «κατά κράτος» στην πρώτη του συζήτηση ως αρχηγός κόμματος στη Βουλή, αλλά επιπλέον αποκάλυψε ότι:

1. Eπιδιώκει την πλήρη εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, γεγονός που μεταφράζεται σε εξαφάνιση των επικουρικών συντάξεων.

2. Προωθεί την ιδιωτική ασφάλιση.

3. Επιμένει στις περικοπές μισθών στον δημόσιο τομέα -πάντα αμετανόητος…

4. Καλεί την κυβέρνηση να προσέξει την αδήλωτη εργασία

5. Επίσης, οι ίδιοι κύκλοι επικαλούνται την επαινετική αναφορά στον Τάσο Γιαννίτση από την οπτική του οποίου άσκησε κριτική στη ΝΔ για τα πεπραγμένα της στο ασφαλιστικό στο παρελθόν. Κοινώς, υπαινίσσονται ότι ασκεί κριτική στην ηγεσία Καραμανλή για το ασφαλιστικό, συντασσόμενος με την πλευρά Σημίτη.

Μέγαρο ΜαξίμουΚυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα