Μάθιου Πέρι: Τι θα γίνει με την τεράστια περιουσία του τηλεοπτικού «Τσάντλερ» (video)

Στον απόηχο του τραγικού θανάτου του Μάθιου Πέρι «φουντώνει» η συζήτηση για το ποιος θα κληρονομήσει την περιουσία του τηλεοπτικού «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια, δεδομένου ότι ο 54χρονος ηθοποιός δεν είχε σύντροφο ή απογόνους.

Το ET μίλησε με τον δικηγόρο που αναλαμβάνει ανάλογες υποθέσεις με διάσημους, Tre Lovell, ο οποίος μίλησε για το ποιος θα μπορούσε να κληρονομήσει την περιουσία του Μάθιου Πέρι, καθώς δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδιά.

«Κερδίζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τα δικαιώματα της σειράς, όπως όλο το καστ»,

είπε ο δικηγόρος για τον Μάθιου Πέρι «και αυτό θα συνεχιστεί για όσο καιρό οι σειρές προβάλλονται».

Όπως εξήγησε ο Lovell, «τα κέρδη από τα δικαιώματα συνεχίζουν σε κάθε περίπτωση και μετά το θάνατο κάποιου. Είναι σαν μια υποχρέωση που πληρώνεται στον ηθοποιό και θα συνεχίσει να πληρώνεται στους κληρονόμους του».

Στην περίπτωση του Μάθιου Πέρι, ο Lovell εξήγησε ότι θα υπάρξει ένας διορισμένος εκπρόσωπος που θα καθορίσει πού θα πάνε τα δικαιώματα του ηθοποιού στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι προς το παρόν είναι άγνωστο εάν ο Μάθιου Πέρι είχε κάνει κάποιο καταπίστευμα δίνοντας το δικαίωμα σε κάποιον να διαχειρίζεται την περιουσία του ή εάν είχε κανονίσει μια διαθήκη για να καθορίσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Αν όχι, η περιουσία του θα καταλήξει στους πλησιέστερους συγγενείς του.

«Δεδομένου του γεγονότος ότι δεν είχε σύζυγο ή παιδιά, η περιουσία θα μοιραστεί εξίσου στους γονείς του», είπε ο Lovell. «Το πιο πιθανό είναι ότι κάθε βιολογικός γονέας θα λάβει το ήμισυ της περιουσίας».

Εξήγησε δε, ότι είναι πιθανό ο Μάθιου Πέρι να είχε προνοήσει ώστε τουλάχιστον ένα μέρος της περιουσίας του να μπορούσε να πάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για απεξάρτηση.

«Η απεξάρτηση ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής του. Είχε ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια για να καταφέρει τη δική του απεξάρτηση και είμαι σίγουρος ότι αυτό είχε προσωπική επίδραση πάνω του» είπε ο δικηγόρος. «Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό… γιατί ασχολήθηκε πολύ και ο ίδιος».

Πέντε ετεροθαλή αδέλφια

Ο ηθοποιός μεγάλωσε με τον πατέρα του, Τζον Μπένετ Πέρι και τη μητέρα του, Σούζαν Μόρισον για τους πρώτους μήνες της ζωής του το 1969. Στη συνέχεια η μητέρα του, μετακόμισε στον Καναδά και παντρεύτηκε τον πατριό του τον δημοσιογράφο του Dateline, Κιθ Μόρισον το 1981.

Ο πατέρας του Τζον παντρεύτηκε τη σύζυγό του Ντέμπι την ίδια χρονιά και συνολικά ο Μάθιου Πέρι απέκτησε πέντε αδέρφια από τους μετέπειτα γάμους των γονιών του.

Εκτός από το ότι έχει φωτογραφηθεί με τα ετεροθαλή αδέρφια του σε διάφορες εκδηλώσεις, ο Μάθιου Πέρι έχει μιλήσει για την οικογένειά του στα απομνημονεύματά του το 2022 Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής της κομητείας του Λος Άντζελες διεξήγαγε νεκροψία στη σορό του Μάθιου Πέρι, αλλά ο προσδιορισμός της αιτίας θανάτου του δεν έχει οριστεί ακόμα και αναβλήθηκε, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οριστικά αποτελέσματα των οποίων θα πάρουν μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις για τον θάνατό του

Μάθιου Πέρι: Οι τελευταίες φωτογραφίες λίγες ώρες πριν πεθάνει (photos)

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί η βοηθός του – «Μου επέτρεψε να τον φροντίζω για 7 χρόνια – Σ’ αγαπώ Matty» (photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάθιου Πέρι, Τσάντλερ,mathiou peri, tsantler