Μαρκ Λέστερ: Ο Μάρλον Μπράντο μπορεί να είναι βιολογικός πατέρας παιδιού του Μάικλ Τζάκσον

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Βρετανός ηθοποιός και στενός φίλος του Μάικλ Τζάκσον, Μαρκ Λέστερ, αποκάλυψε ότι ο Μάρλον Μπράντον θα μπορούσε να είναι ο βιολογικός πατέρας του μεγαλύτερου παιδιού του τραγουδιστή, Πρινς Μάικλ Τζάκσον του Πρώτου.

Συγκεκριμένα, ο Λέστερ ισχυρίζεται ότι ο Μάικλ Τζάκσον έπεισε τον Μάρλον Μπράντο να δωρίσει το σπέρμα του για να γίνει ο βιολογικός πατέρας του παιδιού του. Ο Λέστερ επεσήμανε στη βρετανική «Sun»: «Ο ηθοποιός πρέπει να ήταν τότε στα 60 του, αλλά αυτά

τα πράγματα γίνονται, ενώ μπορεί να είχε καταψυχθεί το σπέρμα νωρίτερα».

Ο Λέστερ μίλησε και για τη συνάντησή του με τον μεγάλο ηθοποιό στη Neverland:

«Πέρασε πολλές από τις τελευταίες του ημέρες εκεί. Δεν ήταν ο μόνο διάσημος που βρισκόταν στο ράντσο. Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο έμενε συχνά, ενώ έχω δει και τις Βένους και Σερένα Γουίλιαμς να παίζουν τένις στα γήπεδα της έπαυλης. Είχα πάει να χαιρετίσω τον Μπράντο. Καθόταν με τα μάτια του κλειστά δίπλα στον Μάικλ και τα άνοιξε απότομα όταν τον πλησίασα, με τρόμαξε πολύ. Έμοιαζε πάρα πολύ με τον Πρινς όπως είναι τώρα».

Επιπλέον, ο Μαρκ Λέστερ είναι ο νονός τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι βιολογικός πατέρας της μικρής κόρης, της Πάρις.

Ο «μάγος» Γιούρι Γκέλερ, ο πρωταγωνιστής του Goonies Κόρεϊ Φέλντμαν και ο Μακόλεϊ Κάλκιν υποστήριξαν ότι ο βασιλιάς της ποπ τους είχε ζητήσει κάτι αντίστοιχο και είναι πιθανό να είναι βιολογικοί πατέρες των παιδιών του.

Το παιδί που πιστεύεται ότι είναι το μόνο βιολογικό παιδί του Μάικλ Τζάκσον είναι ο 14χρονος ο 14χρονος Πρινς Μάικλ Τζάκσον ο Δεύτερος, γνωστός ως Μπλάνκετ, ο οποίος γεννήθηκε από ανώνυμο δότη.

Μάικλ ΤζάκσονπαιδιάΜάρλον ΜπράντοΜαρκ Λέστερβιολογικοί πατέρεςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα