Μαντώ Γαστεράτου: «Στην περίοδο της λοχείας δεν μπορείς να ρυθμίσεις το συναίσθημα – Φθάνεις στα τέρματα» (Video)

Για τη μητρότητα και την αλλαγή που έφερε στη ζωή και την καθημερινότητά της ο ερχομός των δυο παιδιών της μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που προκύπτουν, ανεξάρτητα από το αίσθημα της ευτυχίας.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμάδες» ανήμερα του Πάσχα, μίλησε συγκεκριμένα για τη λοχεία, εξηγώντας πόσο δύσκολο είναι για τη μητέρα να ελέγξει τα συναισθήματά της σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο.

«Το παιδί ήρθε με τη φυσική ροή της σχέσης μας με τον Νίκο,

σαν μία όμορφη εξέλιξη. Δεν μπορώ να πω ότι έλεγα από μικρή ότι θέλω να γίνω μαμά παίζοντας με κούκλες. Υπήρχε, βέβαια, αυτή η γονεϊκή εντολή ριζωμένη βαθιά μέσα μου» είπε και πρόσθεσε.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη υπήρξε ένα διάστημα που είχα αγχωθεί λίγο παραπάνω με την πίεση του κοινωνικού περιβάλλοντος. Σε μένα λειτούργησε, δυστυχώς. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ημέρα που κατέβαινα τις σκάλες στην πολυκατοικία μου, ήμουν τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου που δεν είχα καταφέρει για ακόμη μια φορά να μείνω έγκυος. Μετά από δύο μέρες, είχα τον καθιερωμένο έλεγχο στον γυναικολόγο και εκεί που της εξηγούσα τις ανησυχίες μου, κάθομαι στην καρέκλα και μου λέει: “Καλέ, είσαι έγκυος”. Ήταν τα πιο χαρούμενα δευτερόλεπτα της ζωής μου, η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Πολύ δυνατή στιγμή».

Τέλος, η Μαντώ Γαστεράτου σχολίασε πόσο σημαντική ήταν η στήριξη του συζύγου της, χωρίς την οποία δεν θα τα είχε καταφέρει, όπως επισημαίνει.

«Είχα μεγάλη στήριξη από τους γύρω μου, την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου. Η περίοδος της λοχείας είναι σαν να έχεις έναν απορρυθμισμένο διακόπτη και δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, φτάνεις στα τέρματα. Η αλήθεια είναι ότι το έζησα και τις δύο φορές» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μιχάλης Ρέππας αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο»

Θανάσης Κουρλαμπάς: Εξήγησα στον γιο μου πώς θα απαντά στα διάφορα σχόλια επειδή ασχολείται με το μπαλέτο

Γιώργος Μαζωνάκης: Ατύχημα για τον τραγουδιστή (Photo)

Keywords
Τυχαία Θέματα