Μακελειό στην Τζακάρτα: Τουλάχιστον 7 οι νεκροί σε έξι διαδοχικές εκρήξεις (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις διαδοχικές εκρήξεις βομβών σήμερα το πρωί στο κέντρο της Τζακάρτας, στην Ινδονησία και πυροβολισμοί ακούστηκαν έξω από καφετέρια την ώρα που πλησίαζαν στο σημείο ένοπλοι αστυνομικοί.

At least seven people killed in Jakarta terrorist attack https://t.co/3lMiTY70S0 pic.twitter.com/TDmZRgohl1

Daily Mail

Online (@MailOnline) Ιανουάριος 14, 2016

BREAKING: Police confirms at least 4 people dead after explosions in #Jakarta. Developing: https://t.co/YcrDdLdCgz https://t.co/jN0jYglkqu

CNN (@CNN) January 14, 2016

Οι εκρήξεις προκλήθηκαν από βόμβες, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τέσσερις νεκροί κείτονται στο έδαφος, σε πολυσύχναστη οδική αρτηρία της Τζακάρτας όπου σημειώθηκαν οι εκρήξεις. "Τα θύματα είναι ένας αξιωματικός της αστυνομίας και τρεις πολίτες", δήλωσε ο εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας Αντον Τσαρλιγιάν.

Djakarta, avalanche, Turquie : le point sur l’actualité de la matinée https://t.co/KSYZkTwQWl pic.twitter.com/O3llM9RRxH

Le Monde (@lemondefr) Ιανουάριος 14, 2016

Six confirmed fatalities in #JakartaAttacks: Three policemen, three civilians according to authorities.

— Steve Herman (@W7VOA) January 14, 2016

Αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται κατά μήκος της οδικής αρτηρίας υπέστη ζημιές μετά τις έξι εκρήξεις. Πυροβολισμοί επίσης ακούστηκαν στο σημείο αυτό, σύμφωνα με δημοσιογράφο.

The latest from office window. No view of scene. Seeing tactical teams going in, pic.twitter.com/abkxHNganC

— Jeremy Douglas (@jdouglasSEA) January 14, 2016

Armed police deployed after explosions, gunfire rock #Jakarta https://t.co/ZHZzzCLpag pic.twitter.com/FzEvDyHfgF

— Ruptly (@Ruptly) Ιανουάριος 14, 2016

Διεθνή ΜΜΕ μιλούν για έως και έξι εκρήξεις και ανταλλαγή πυροβολισμών έξω από το εμπορικό κέντρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μία από τις εκρήξεις σημειώθηκε έξω από γνωστή αλυσίδα καφέ με τις αστυνομικές δυνάμεις να δρουν άμεσα και να εισβάλουν στο κτίριο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες η ασιατική χώρα ήταν σε συναγερμό για επίθεση από Ισλαμιστές και η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει επιχειρήσεις σε βάρος υπόπτων για σχέσεις με το Ισλαμικό κράτος.

εκρήξεις ΤζακάρταHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα