Λιβύη: Ο πατέρας του υπαξιωματικού Γιώργου Βούλγαρη λυγίζει – «Ήταν καταπληκτικός, έδινε και την ψυχή του για τον Στρατό» (video)

Συγκινεί ο πατέρας του υπαξιωματικού Γιώργου Βούλγαρη που έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη.

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του υπαξιωματικού λύγισε μιλώντας για τον γιο του: «Καταπληκτικός ήταν. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι

άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του».

Ερωτηθείς ο κύριος Γιώργος για τη σχέση του παιδιού του με τις Ένοπλες Δυνάμεις είπε ότι «τον Στράτο δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι».

Ο 27χρονος ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης «Ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Ο αδικοχαμένος Γιώργος είχε και δύο αδελφές, που «είναι και αυτές στο Στρατό και οι δύο» με τον πατέρα του να λέει ότι πρώτη το έμαθε το απόγευμα της Κυριακής η μια κόρη του «επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν, ότι “έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι”, μου λέει. “Μην τρομοκρατείσαι” μου λέει, “δεν είναι κάτι αυτό”. Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις».

Διαβάστε επίσης:

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη (21/9) για το εργασιακό νομοσχέδιο

Ηράκλειο: Σήμερα η δίκη του προπονητή Taekwondo που φέρεται να απαιτούσε από τους αθλητές του μασάζ

Θεσσαλονίκη: Αρπαγή «μυστήριο» από βενζινάδικο – Τον απήγαγαν και τον άφησαν στο ίδιο σημείο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιβύη, Γιώργου Βούλγαρη, – Ήταν, Στρατό,livyi, giorgou voulgari, – itan, strato