Λιάγκας για Eurovision: «Εθνικό ναυάγιο η συμμετοχή μας – Ταράτσα με σώβρακα και κιλότες είναι η Ελλάδα;» (Video)

Σκληρή κριτική στην εμφάνιση της Ελλάδας στον χθεσινό ημιτελικό της Eurovision έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, κάνοντας λόγο για «εθνικό ναυάγιο»

Ο παρουσιαστής δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος σχετικά με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο εξωτερικό η εικόνα της Ελλάδας, ενώ αναφερόμενος στη Μαρίνα Σάττι υποστήριξε ότι χορεύει όμορφα στο μοντέρνο κομμάτι, όχι όμως στο τριφτετέλι. Όσο για τη φωνητικές της ικανότητες, αυτές δεν φάνηκαν στη χθεσινή εμφάνιση, τονίζει.

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε λάθος, μίζερα… Οι ταράτσες από το Πέραμα και τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που ψάχναμε να βρούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα στην ταράτσα… Αυτή είναι η Ελλάδα; Είναι η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Η Μαρίνα Σάττι έχει κάποια προτερήματα και κάποια ελαττώματα. Ένα από τα προτερήματά της είναι η φωνή, δεν φάνηκε χθες. Αν δεν μπορούσε να τραγουδήσει στο μικρόφωνο, ας της έβαζαν χειλόφωνο. Στο μοντέρνο κομμάτι η Μαρίνα χορεύει ωραία γιατί το ‘χει. Στο κομμάτι με το τσιφτετέλι το ‘χει; Όχι»

Τι δήλωσε η Μαρίνα Σάττι

Πάντως, η Μαρίνα Σάττι, στις δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού, δήλωσε έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό στον τελικό, χωρίς να κρύβει ότι στη χθεσινή της εμφάνιση είχε άγχος το οποίο προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί.

Διαβάστε επίσης:

Υπό δικαστική επιτροπεία ο θρύλος των Beach Boys, Μπράιαν Γουίλσον

Eurovision: Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή του Β’ Ημιτελικού – Ξεσήκωσε το κοινό (Video)

Eurovision 2024: LIVE ο Β’ ημιτελικός – Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι με το «Ζάρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα