Λευκό βαν παρέσυρε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου - Δημοσιογράφος BBC: Είδα τραυματίες - Sky News: Ο οδηγός βγήκε από το όχημα και άρχισε να μαχαιρώνει κόσμο (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Η βρετανική αστυνομία γνωστοποίησε ότι δυνάμεις της σπεύδουν για να αντιμετωπιστεί ένα συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Η βρετανική εφημερίδα Sun ανέφερε πριν από λίγο στον ιστότοπό της ότι κατά τις πληροφορίες της, ένα αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο BBC ότι ένα λευκό κλειστό φορτηγάκι βγήκε από το οδόστρωμα και χτύπησε πέντε ή έξι πεζούς στη Γέφυρα

του Λονδίνου.

Η υπηρεσία μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε ότι ο σταθμός του υπογείου London Bridge έκλεισε, κατόπιν σχετικού αιτήματος της αστυνομίας.

Ο διευθυντής του περιοδικού Spectator ανέφερε ότι ένοπλοι αστυνομικοί σπεύδουν στη Γέφυρα του Λονδίνου. Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μεταδίδει ότι περίπου 10 αυτοκίνητα της αστυνομίας σπεύδουν στο σημείο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και τέσσερα ασθενοφόρα.

Δημοσιογράφος του ΒΒC που ήταν στο σημείο είπε ότι "μπροστά μου είδα να έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον πέντε άνθρωποι".

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο, οι τραυματίες ενδέχεται να είναι 15-20.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Sky News που ήταν στην περιοχή "ο οδηγός βγήκε από το όχημα κι άρχισε να μαχαιρώνει όποιον ήταν μπροστά του".

Ένας κάτοικος της περιοχής κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου δήλωσε ότι άκουσε εκπυρσοκροτήσεις όπλων πριν από λίγο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι είδε τρεις ανθρώπους με κομμένους λαιμούς.

φορτηγόΛονδίνουγέφυρατραυματίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα