Κυβερνητικές πηγές: Ήταν επιλογή να πάμε στο eurogroup με ψηφισμένα μέτρα - Τι είπε ο Τσίπρας για τις επενδύσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι τις 17 Μαΐου το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα θα πρέπει να έχει ψηφιστεί ξεκαθαρίζουν κυβερνητικές πηγές, μετά το πέρας του υπουργικού συμβουλίου.

Όπως διευκρινίζουν επιλογή της κυβέρνησης ήταν να πάει στο eurogroup της 22ας Μαΐου με τα μέτρα ψηφισμένα, έτσι ώστε να ακυρωθεί κάθε ενδεχόμενο για προσχηματικές καθυστερήσεις από την πλευρά των δανειστών και επιπλέον να υπάρξει συμφωνία για το χρέος.

Επισημαίνεται

ότι τα αντίμετρα θα κατατεθούν σε περισσότερα του ενός ξεχωριστά άρθρα και αποκαλύπτει της πρόθεση της κυβέρνησης να ασκήσει τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση στην αντιπολίτευση.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός αποκάλυψε στους υπουργούς τους ότι είναι διατεθειμένος να παρακολουθεί ο ίδιος μεγάλα επενδυτικά project, όπως το Ελληνικό.

Τέλος, κατά την ενημέρωση που έκανε ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος προέβη σε επίθεση προς τον του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Παναγιώτη Λιαργκόβα, με αφορμή την δημοσίευση της τριμηνιαίας έκθεσης για την οικονομία, λέγοντας πως δεν είναι ανεξάρτητος πολιτικά.

Αναφορικά με τις επισκέψεις που ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα κάνει στα υπουργεία, αυτές θα ξεκινήσουν από το υπουργείο Υγείας.

κυβερνητικές πηγέςΑλέξης ΤσίπραςμνημόνιοEurogroupΕυκλείδης ΤσακαλώτοςδανειστέςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα