Κτηνωδία: Ζευγάρι κρατούσε φυλακισμένη ως σκλάβα του σεξ γυναίκα με αναπηρία

ΚΟΣΜΟΣ

Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε σε ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Ιρλανδία το οποίο για οκτώ χρόνια κρατούσε φυλακισμένη μια γυναίκα την οποία την είχε «μετατρέψει» σε «σκλάβα του σεξ», βιάζοντάς την επανειλημμένως.

Ο 61χρονος Κιθ Μπέϊκερ και η 56χρονη γυναίκα του Κάρολιν κρατούσαν το θύμα τους φυλακισμένη σε ένα μικρό δωμάτιο το οποίο δεν είχε ούτε φως, ούτε χαλί και το κρεβάτι δεν είχε καν σεντόνια. Σε αυτό το δωμάτιο το ζευγάρι βίαζε την γυναίκα και άφηνε φίλους του να την βιάζουν ενώ μαγνητοσκοπούσαν την ειδεχθή αυτή πράξη.

Σύμφωνα τον Guardian, η αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα – η οποία είναι ανάπηρη- μόνο με ένα δόντι, καθώς ο 61χρονος την «επιβράβευε» με σοκολατάκια και γλυκά επειδή άφηνε να τη βιάζουν.

Οι γείτονές τους δεν είχαν ιδέα για τα βασανιστήρια που περνούσε η γυναίκα, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από τον σύζυγό της στη Βρετανία το 2004.

Ο Μπέϊκερ καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για τον βιασμό και βασανισμός της γυναίκας. Η γυναίκα του καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, αλλά θα παραμείνει στη φυλακή μόνο 18 μήνες.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2012 και χθες ανακοινώθηκαν οι ποινές στους δύο συλληφθέντες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το θύμα έχει ειδικές ανάγκες και δεν ήταν σε θέση να γλιτώσει από τη φυλακή της. Ο 61χρονος βιντεοσκόπησε δεκάδες άγνωστους άνδρες να βιάζουν το θύμα. Ωστόσο, ο Μπέϊκερ επέμενε πως το σεξ με το θύμα ήταν συναινετικό.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν πως έβλεπαν συνέχεια άγνωστους άνδρες να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι και όταν κατασχέθηκαν οι ταινίες με τους βιασμούς, η αστυνομία συμπέρανε πως ο 61χρονος «πουλούσε» τη σκλάβα του μέσω ίντερνετ.

ΒρετανίαΒόρειος Ιρλανδίαζευγάρισκλάβα του σεξαιχμάλωτηφυλακισμένηγυναίκα με αναπηρίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα