Κτηνωδία: Τον κατηγόρησαν ότι βίασε και σκότωσε ένα παιδάκι και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου (Photos, σκληρές εικόνες)

ΚΟΣΜΟΣ

Σκηνές βγαλμένες από κάποιους άλλους, σκοτεινούς αιώνες, καθώς εξαγριωμένο πλήθος κυριολεκτικά σκότωσε στο ξύλο έναν άνδρα, τον οποίο θεώρησε ως δράστη του βιασμού και δολοφονίας ενός οκτάχρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με τις αρχές της επαρχίας Τζαρκάντ της Ινδίας, ο άνδρας, ονόματι Μιθούν Χανσντά, θεωρήθηκε ότι απήγαγε το κορίτσι, το βίασε και στη συνέχεια το σκότωσε και το πέταξε σε δασώδη περιοχή κοντά στο χωριό Ντούμκα.

Ωστόσο, οι κάτοικοι και, κυρίως, οι γυναίκες του χωριού αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους: έπιασαν τον άνδρα, τον έδεσαν, τον έσυραν σε ένα χωράφι και τον ξυλοκόπησαν με ραβδιά μέχρι θανάτου.

Στις φωτογραφίες από το περιστατικό, ο άνδρας εμφανίζεται πεσμένος στο χώμα και γύρω του γυναίκες με ραβδιά στα χέρια να τον χτυπούν αλύπητα.

Όταν έφθασε η αστυνομία, όλα είχαν τελειώσει και οι αστυνομικοί αρκέστηκαν να πάρουν τις σορούς του κοριτσιού και του άνδρα για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ οι αρχές της επαρχίας ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ινδίαάνδραςβιασμόςδολοφονία8χρονηγυναίκεςξύλο μέχρι θανάτουHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα