Κριτής του Master Chef αποκαλύπτει: Έκλεβα χαρτιά υγείας γιατί δεν έβγαινα οικονομικά

ΕΛΛAΔΑ

Για την περίοδο της ζωής του που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και αναγκαζόταν να κλέβει χαρτί υγείας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο κριτής του Master Chef, μιλώντας στο περιοδικό Down Town αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο που δούλευε εστιατόριο του Gordon Ramsey, στο Λονδίνο: «Μετά τον Λουκάκο, γύρω στο 2005, πήγα στο Λονδίνο. Είχα στείλει mail,

μιλούσα αγγλικά επιπέδου lower και δανείστηκα λεφτά για το ταξίδι. Στην αρχή με φιλοξενούσε μια κοπέλα που είχαν γνωρίσει κάτι φίλοι μου για γκομενοδουλειά στις Σπέτσες. Καθημερινά ξυπνούσα 6:30 το πρωί και γυρνούσα στις 2 το βράδυ. Ήταν σκότωμα και δεν μπορούσες να πεις “chef, να πάω για ένα τσιγάρο;”. Εκεί έπαιρνα 780 λίρες».

«Έδινα 590 λίρες για ένα δωματιάκι 15 τ.μ. σε μια κακόφημη περιοχή και έμενα άφραγκος. Φαντάσου ότι πήγαινα στα McDonalds, αγόραζα ένα μπέργκερ και έκλεβα χαρτιά υγείας γιατί δεν έβγαινα! Κάποια στιγμή κλάταρα από την κούραση, κατέρρευσα και πήρα τον Λουκάκο, ο οποίος ήρθε για να μου κάνει ψυχολογική υποστήριξη και να με πείσει να κάτσω. Τελικά, πολύ αργότερα, για προσωπικούς λόγους γύρισα στην Ελλάδα», αποκάλυψε.

master chefκριτήςΚουτσόπουλοςχαρτί υγείαςδυσκολίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα